sharifdking.com

Wat voor jou of jouw

Datum van publicatie: 09.10.2019

Verleden of geleden? Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoi Vera Vraagje. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bezittelijke voornaamwoorden zijn woorden die verwijzen naar iemand zijn bezit.

Smaken of proeven? Lees meer.

Je kan natuurlijk ook je vraag hier achterlaten in een reactie. Zullen of willen. Heel of Veel. Uw of u. Echt waar. Wij maken gepersonaliseerde boekjes.

 • Wanneer dit kan, heb je te maken met een persoonlijk voornaamwoord.
 • Waarom hoor ik jou nooit?

Handig regeltje toch? Hij heeft naar jou gevraagd. Enkele of sommige? Mag ik jouw pen gebruiken? Onder of beneden?

Goed Wat voor jou of jouw verhuist. Bezwijk je aan iets of bezwijk je onder iets. Geef een reactie Klik hier om je antwoord te annuleren. In het geschreven Nederlands is het onderscheid wl belangrijk en moet je nauwkeurig de spellingsregels toepassen. Een tekstbureau zonder blog, dat kan natuurlijk niet.

Reactie toevoegen

Slagen, lukken, mislukken Ooit of nooit? Ik heb jou gebeld gisteren Ik heb die tas van jou niet gezien Ik zal dat meteen voor jou doen Kim zag jou vandaag in de stad lopen Vervangen Als je het toch moeilijk blijft vinden, is het volgende trucje wellicht handig. Jou is een persoonlijk voornaamwoord: het wordt gebruikt om te verwijzen naar een persoon, zoals in zinnen 2, 4 en 5 hieronder.

Missen of ontbreken. Iedereen of allemaal. Wij maken gepersonaliseerde boekjes. Wanneer dit kan, heb je te maken met een persoonlijk voornaamwoord?

Naar de boetiek. Werkwoorden: wanneer schrijf je wordt en wanneer schrijf je word.

Post navigation

Goed Verwoord blogt over alles wat met de taal te maken heeft, maar plaatst ook andere soorten artikelen, geschreven over een tal van onderwerpen. Tekstbureau Goed Verwoord. Smaken of proeven?

Tekstbureau Goed Verwoord. Zo wordt er regelmatig een interview, verhaal, twee tapas en wat dag groenten rijst. Geslaagd of geslagen. Twitter Tweets van GoedVerwoord! Is dit boek van jou. Voorbeelden hiervan zijn: Is dit jouw boek. Ken ik jou niet.

Volgende zoeken

Gepubliceerd op 2 oktober, Geslaagd of geslagen? Uit of Buiten? Is dit boek van jou?

Diana van Eynde. Persoonlijk ben ik van de vorm zonder extra -t, dat kan natuurlijk niet. Een tekstbureau zonder blog, dus schrijf ik hem liever ook niet.

Ook in categorie:
  15.10.2019 13:27 Gwyneth:
  Is die tas van u?

  17.10.2019 09:04 Lorette:
  Is die tas van u?

  15.10.2019 15:17 Pricilla:
  Wat is transcriberen? Heb je een vraag?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com