sharifdking.com

Engelse liedjes in het nederlands gezongen

Datum van publicatie: 09.10.2019

In zong Johnny Kendall de Nederlandse cover Camouflage. Wij kunnen het beter als Zomerzon van De Makkers uit

Herman Brood In , vlak na de val van de Berlijnse muur herschreef Marjol Flore het laatste stukje tekst en werd de plaat opnieuw uitgebracht. De Duitse Saragossa Band hadden verschillende hits waaronder ook het nummer Agadou dat in uit kwam. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Tekstschrijver Bram Koning schreef een nieuwe tekst van Milonga voor de Nederlandse zangeres Aukje Fijn , en vrijwel alles van het origineel is in tact gebleven op deze versie.

In zong Conny Vandenbos de Nederlandse vertaling Soerabaja. Uitgangspunt is hier dat de nummers voor moeten komen op een verzamel cd. Maggie MacNeal zong in haar versie van Blackbird. De Haagse rap-act Wijk 7 kwam in met de cover Voor je 't weet, ben je gek.

De Finse zangeres Katri Grote maten merk jassen dames had in een grote hit in haar land met Amsterdamengelse liedjes in het nederlands gezongen, met deze plaat vertegenwoordigde ze Finland op het eurovisie songfestival?

In maakt de Italiaanse zangeres en actrice Dalida een duet met de Franse zanger Alain Delon dat Paroles, Paroles heet, Paul de Leeuw doet in samen met Willeke Alberti een duet en maakt van dit nummer Gebabbel.
  • Ronnie Potsdammer zong in Er zijn mensen die 't doen. Vinzzent zong in de Nederlandse cover Cecilia.
  • Adri-Jan Hoes , één van de 2 zoons van de overleden Johnny Hoes , heeft in het verleden wel eens op de Telstar albums van zijn vader gezongen onder zijn artiestennaam Adrian Hoes. Als je dan ook nog in de 4e ronde van de FA Cup uit tegen Arsenal mag is het feest compleet.

Weet jij het antwoord?

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Ciska Peters vertaalde in dit nummer en zong Zeeman, je verlangen is de zee , waarmee ze in Nederland een grote hit te pakken had. De Franse zanger Charles Aznavour maakte zo af en toe eens een plaatje in het Engels, zo zong hij in het prachtige nummer She. Ook dit liedje heeft de Nederlandse competitie bereikt, maar de bekendste versie op het internet is die van de awaysupport van FC United of Manchester.

In maakte oud voetballer René van der Gijp een parodie over spiritueel medium Jomanda , die toentertijd onder vuur lag in de media.

In kwam Andr van Duin met de Nederlandse cover Welbedankt voor de bloemen? Robert Knight zong in het bekende nummer Everlasting Loveengelse liedjes in het nederlands gezongen, dat in verschillende uitvoeringen en talen is gecoverd door de jaren heen. Mijn vraag is eigenlijk hoe noem je zoiets en zijn er mensen die ook dat soort ervaringen hebben met liedjes?. De Amerikaanse popzangeres Britney Sprears zong in Toxic.

De Amerikaanse countryzangeres Lynn Anderson had in een wereldhit te pakken met het nummer Rose Garden!

Elvis Presley zong in de grote hit Devil In Disguise. In Nederland werd het kindsterretje Heintje Davids ontdekt en zong in zijn allergrootste hit Mama. Bert Heerrink zong in de Nederlandse cover Julie July. Daarna ging het financieel bergafwaarts en ook sportief ging het slechter en slechter.

In bracht Emil Muench het nummer Der Tannenbaum engelse liedjes in het nederlands gezongen op 78 toeren bakkeliet plaat, het nummer is vooral in Nederland bekend als Oh Dennenboom. Nico Landers zong op geheel eigen wijze in De Bananenboot song. Sandra Reemer zong in op jarige leeftijd de Nederlandse versie Sluimer Zacht.

In zong Conny Vandenbos de Nederlandse vertaling Soerabaja? In had de Italiaanse zangeres Spagna een grote hit met het nummer Call Me? Rob de Nijs zong in de Nederlandse vertaling Parijs Ontwaakt.

Invlak na de val van de Berlijnse muur herschreef Marjol Flore het laatste stukje tekst en werd de plaat opnieuw uitgebracht.

Een goede plaat moet zo'n twintig jaar rijpen voordat hij serieus genomen kan worden. In brachten de Gibson Brothers de hit Que sera mi vida If you should go uit op vinyl single.

De Nederlandse band Bibits zongen in de cover Toe,liefste dans met mij. Corry Konings zong in samen met een kinderkoor de Nederlandse versie Je Moedertje. Alannah Myles is een Canadese zangeres die in een grote hit had met Black Velvet.

  • Nog voor Tom Jones er een hit mee scoorde zong de Amerikaanse zanger P.
  • Zangeres Zonder Naam nam in de plaat Mexico op in het Nederlands wat vervolgens ook een grote hit werd.
  • De Amerikaanse psychedelische rockband Love zong in The Daily Planet , Boudewijn de Groot stal in hiervan de gitaarsolo voor zijn grote hit Jimmy.
  • Benchwarmers Benchwarmers.

De laatste jaren zijn liedjes van voetbalsupporters erg populair op Youtube. Van Dik Hout zong in de cover Tot jij mijn liefde voelt. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Magda Hain zong in Capri-Fischer.

In nam Ren Klijn het nummer Mr! Ook verscheen er een Duitse en een Engelse versie uit in leeuwarden vandaag Henk Wijngaard! De Noorse popgroep a-ha had in een grote hit met Take On Me. De Amerikaanse zanger Austin Roberts zong in het welbekende nummer Engelse liedjes in het nederlands gezongen.

Tips en aanvullingen zijn altijd welkom

Freek de Jonge maakte zelfs een Vlaamse versie van zijn grote hit. Carla van Someren zong in de Nederlandse cover Lieveling, lieveling. In 19 zong Ben Cramer de Nederlandse cover Desiree.

Wolter Kroes kwam in met de Nederlandse cover Formidabel. Arnie refereert in de melodie aan de beroemde Bloemenwals uit de Notenkrakers-Suite van Tsjaikovski. In zong de Portugese zangeres Amlia Rodrigues het nummer La luna y el toro.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com