sharifdking.com

Hoe doe je apenstaartje op duits toetsenbord

Datum van publicatie: 08.10.2019

En als ik me dat goed herinner zitten er bij Duitse toetsenborden ook andere combinaties onder de knoppen bijvoorbeeld de shift 2 die nu een is, maar bij de Duitsers een ". Om het voor eens en altijd goed in te stellen, ga je eenvoudig weg naar de taakbalk. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Verder is het slim om te weten dat ze in het buitenland echt niet begrijpen wat je met termen als " apetailtje " of " monkytail " of zo aan moeten, maar dat het daar in het Engels het " AT sighn" heet.

Waar moet ik zijn voor toets ´´apestaartje´´ Ik heb m´n Sony laptop opnieuw moeten installeren en heb waarschijnlijk iets fout gedaan. En om het probleem niet terug te krijgen verwijder je het beste dat nederlandse toetsenbord, zoals ik hiervoor schreef. Cassidy Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Purmerend Ik kan ook niet meer blind tikken, maar ook als je kijkt heb je ergens een richting, vooral voor de leestekens. Matras besteld in Hoogeveen met lattenbodems.

Mij onthouden?

Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Hoe doe je apenstaartje op duits toetsenbord Dank voor je reactie.

Hoe kan ik die blokkade opheffen. Valt mee. Pagina 1 van de 1. Phinder Rapporteer. Ik heb de taal op nederlands staan en het toetsenbord ook op nederlands Verder is het slim om te weten dat ze in het buitenland echt niet begrijpen wat je met termen als " apetailtje " of " monkytail " of zo aan moeten, maar dat het daar in het Engels het " AT sighn" heet.

WIL je het hulpteken per se alleen ZONDER beklimfunctie, sla dan na het hulpteken een spatie, die niet verschijnt maar wel het hulpteken zichtbaar maakt. Probeer het daarna nog eens. Wat is er aan de hand met mijn toetsenbord, alle andere toetsen werken normaal.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Als ik apenstaartje type, krijg ik " en omgekeerd! Het toetsenbord schiet dan van indeling: VS internationaal naar de indeling: Nederlands meestal en dan zitten de tekens ietsje anders.

Matras besteld in Hoogeveen met lattenbodems. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen.

De gebruikte url is dubbel. En verwacht meer van dat soort afwijkingen. Stuur een privbericht naar dcmleijnse. Om het voor eens en altijd goed in te stellen, ga je eenvoudig weg naar de taakbalk. Zelf op een Nederlands toetsenbord kan ik niet aarden. En vragen kan je altijd.

Krijg geen apenstaartje op duits toesenbord.

U kunt ook even zoeken naar het programma:  speciale tekens in XP onder bureau accessoires en daar   of vraagteken selecteren.

Oorspronkelijk geplaatst door Maus. Teddy87 - 19 aug.

Waar moet ik zijn voor toets apestaartje Ik heb mn Sony laptop opnieuw moeten installeren en heb hoe doe je apenstaartje op duits toetsenbord iets fout gedaan. Powered by vBulletin Version 3.

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. In Spanje daarentegen staat er bij deze twee tekens nog een teken op. En de : gewoon rechts naast de l.

Onder 'Talen' staat als het goed is 'Nederlands'. Dat probleem kom ik bij meer mensen tegen.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Wat je fout doet, is dat je het nederlandse toetsenbord selecteerd. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Matras besteld in Hoogeveen met lattenbodems. In het venster wat dan verschijnt, zie je toetsenborden en talen, maar het gaat hier om de toetsenborden. Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter.

  • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?
  • Ik snap niet helemaal de vraag, maar misschien zit er iets nuttigs in wat ik hieronder tik.
  • Hans, Komt het nu vaker voor, dan ken je het truukje!
  • Het enige dat ik eruit haal is dat de l-achterzijraam met plaat dichtgelijmd moet zijn.

Dus vri. Let op. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Nu geswitch naar US setting. Pagina 1 van de 1. Waarschijnlijk staat uw toetsenbord op het verkeerde land!

Navigatiemenu

Nou, er mankeert nogal wat aan de aftersales. Hoe krijg ik een streepje naar rechts boven de letter e als ik mijn laptop gebruik? Hoe kan ik die blokkade opheffen?

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

En verwacht meer van dat soort afwijkingen. Het is nu. Oorspronkelijk geplaatst door JohnL.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com