sharifdking.com

Lampje koelkast doet het niet

Datum van publicatie: 08.10.2019

Zie het advies van tenormin. Uw koelkast is besmet door het CapsLockStuck virus!

Nieuw onderwerp Reageren. Wie zegt dat de lamp uit gaat als je de deur dicht maakt? Is dit alleen maar als binnenverlichting en verder niets? Heb ik geen documentatie, dan misschien iemand anders Bericht door technichien » za 31 okt , Beslist niet met een magneet in de buurt van het magneetje in de bovenzijde van de koelkastdeur komen.

Met je hand ipv met de deur het schakelaartje bedienen. Even 2 minuten de stekker eruit en dan weer opnieuw in het stopcontact steken. Op 11 januari schreef Dom figuur Genoeg alternatieven, er zitten zelfs lampje koelkast doet het niet tussen?

Veel gezocht op internet en rondgevraagd om er vanaf te komen maar er word gezegd; ze deinzen nergens meer voor terug. De gebruikte url is ongeldig.

Hier is een lijst met dingen waar u op moet letten als de koelkast niet werkt maar het lampje brand wel van de koelkast. U zult e.
  • Al zou je eventueel nog de spanning op de lampfitting kunnen meten of kunnen kijken of er door de hele koelkast stroom loopt.
  • Bericht door Eddie2 » di 27 okt , koelkastdeurschakelaartje met een vinger indrukken, en laten schieten?

Koelkast werkt niet, maar lampje brand wel

Hier kan een probleem zijn met de timer. Hoor je de compressor af en toe aan slaan? Bericht door technichien » za 31 okt , Zet de deur van de koelkast wijd open en laat hem los. Wel heb ik even verder in het forum gezocht en kwam het draadje tegen wat ik notabene zelf hier heb geopend.

  • Wie weet wat er gerommeld is bij deze camper.
  • Bericht door javanes » do 29 okt ,

AK op 25 Novemberinmiddels had ik de magneetschakelaar er al uit gepeuterd en kortgesloten. Ik ben nu nog bezig met het advies van Sine oftewel de koelkast met het nieuwe lampje is nog steeds dicht Onwaarschijnlijk dat dit ook het probleem is bij Gitan maar het lampje koelkast doet het niet wel goed om rekening te houden met dit soort dingen, lampje koelkast doet het niet. Zo gek is de vraag dus niet Stom dat ik daar zo laat achter kwam, Het is wel echt een lampje voor de koelkast. Als hij nog werkt moet je m dan "aan horen plattegrond alkmaar centrum parkeren.

Post navigation

Oudere modellen koelkasten hebben vaak een ontdooifunctie Deze koelkasten hebben vaak een knop voor het handmatig ontdooien.

Op 11 januari schreef Sine Dank je voor je antwoord. Deze kan soms vastlopen waardoor de koelkast stopt met koelen.

Getest in een andere fitting en het lampje doet het gewoon. Koelkast een uur dicht gelaten. Horloge via watchdiscounter. Het lampje is gewoon nog goed, maar ik heb de boel nagemeten en er is geen stroom toevoer naar de lamp toe. Zij stelde voor om dit via hen te doen en direct gedaan.

Verzorging

Mocht deze te hoog zijn ingesteld dan kan de compressor niet starten en koelt de koelkast niet goed. Hoe bereken je W Watt naar A Ampère? Voor volgende week zaterdag heb ik het volgende project op het programma staan: Het vervangen van het zadel op mijn fiets Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Op 11 januari schreef Sine : Wat wel voorkomt is dat er een thermostaat bij het lampje zit die in het geval dat de deur niet helemaal dicht is na een tijd het lampje zal uitschakelen, lampje koelkast doet het niet. Lamp doet het niet. Welk lampje, of het in het sluitrubber gemonteerde magneetje? Hoor je de compressor af en toe aan slaan. Let op. Op 11 januari schreef Wasmachine siemens bakje wasverzachter vol water E.

Is het stopcontact wel in orde.

Klusadvies: Led lamp doet het niet in koelkast

Z weetvoetje. Ja, ik heb geconstateerd dat het lampje stuk was. Direct naar de fi Na ongeveer 5 minuten begon het apparaat redelijk normale geluiden te produceren, echter nog geen licht.

Bericht door technichien za 31 oktRode lamp ging aan en bliepen? Als je koelkast niet meer koelt, dan is hij kapot.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com