sharifdking.com

Wanneer kerstmuziek op de radio

Datum van publicatie: 09.10.2019

Ook op de site van Sky Radio wordt dit nadrukkelijk vermeld. Maar wanneer weer kerstmuziek op SkyRadio te horen?

Op 15 december gaat de zender over op 'non-stop de beste kerstmuziek'. Deze procedure en overige proefprocessen waarin FM-etherfrequenties onder rechterlijke druk aan commerciële radiostations ter beschikking werden gesteld, werden overigens formeel gevoerd door twee mediajuristen van de Universiteit van Amsterdam onder de noemer "De Vrije Ether b.

Dit was een onderzoek naar de kerstmuziek op SkyRadio door Intomart Gfk. In juli herintroduceerde men de formule onder de noemer the no repeat workday. Is jouw lokale supermarkt al begonnen met vrolijke kerstmuziek over sneeuwvlokken , rendieren en de kerstman?

Volg MSN op Facebook om vergelijkbare verhalen te best online shopping australia. Hey Dude.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Vooral SkyRadio is een radiozender die hier elk jaar weer koning in is.

Dit radio item is zelfs zo populair dat er naar onderzoek bleek dat er wel 6 miljoen luisteraars waren. MSN feedback geven.

Verborgen categorie: Wikipedia:Wel afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Sky Radio Hessen startte op 24 december , initieel als soft pop zender.
 • Geen irritante gesprekken en nep gelach in de ochtend dus. NL wordt gebruik gemaakt van cookies, om jou de website zo goed mogelijk te laten ervaren.
 • Momenteel kunnen we dus enkel gissen naar de effecten.

Sky Radio nu al gestart met kerstprogrammering

In voerde Sky Radio een zogenaamde muziekgarantie in, waarbij er tijdens de 9 uur 's ochtends en 5 uur 's middags nooit twee keer dezelfde plaat wordt gedraaid. In februari kreeg Sky Radio tijdelijk de FM-etherfrequentie ,7 MHz in West-Nederland zenderlocatie: Rotterdam-Waalhaven toegewezen, na een procedure bij het College van Beroep voor Bedrijfsleven om deze zogenaamde "restfrequentie" toegewezen te krijgen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Want dat is natuurlijk dé zender met kerstmuziek! In juli leek deze als een succes te hebben uitgepakt, maar dit bleek later betrekkelijk te zijn. Er is echter geen onderzoek dat aantoont dat kerstmuziek echt mentaal schadelijk is.

 • Op 14 november om
 • Bij het prikken van een geschikte datum om te beginnen met kersthits, is het vooral logisch om Sinterklaas te betrekken bij de discussie.

Hoewel wij natuurlijk chte mannen zijn, is het toch wel weer leuk als er zo nu en dan kerstmuziek voorbij komt in de auto na een dag lang werken? Het is mogelijk dat ze allemaal de eerste proberen te zijn, ik accepteer cookies Lees meer. Op 14 november om. Sky Radio Hessen startte op 24 decemberwanneer kerstmuziek op de radio, waardoor de startdatum heel snel naar voren verschuift.

Ja, initieel als soft pop zender.

Dé blog voor mannen

Je legt je teenslippers nog maar net in de kast of je sjaal komt alweer tevoorschijn. In juli leek deze als een succes te hebben uitgepakt, maar dit bleek later betrekkelijk te zijn. Dit was een onderzoek naar de kerstmuziek op SkyRadio door Intomart Gfk.

Sky Radio is een commercile radiozender in Nederland en is volledig eigendom van Talpa Radio. Sky Radio begon in Nederland wanneer kerstmuziek op de radio 30 september Home Media Wanneer weer kerstmuziek op SkyRadio te horen? Toen camping de norgerberg norg de etherfrequenties opnieuw werden verdeeld, vielen Sky Radio en Radio buiten de boot. Ga je hiermee akkoord. Want dat is natuurlijk d zender met kerstmuziek.

Categorieën : Sky Radio Group Nederlandse radiozender. Dit zal steeds meer worden naarmate we de kerst naderen. De voice-overs van het station zijn van Kas van Iersel en Marlayne Sahupala. De maanden september en oktober vliegen als elk jaar weer lekker snel voorbij.

Ook een formatwijziging waardoor er voortaan gepresenteerde programma's te horen waren mocht niet baten. Toen in de etherfrequenties opnieuw werden verdeeld, vielen Sky Radio en Radio buiten de boot. Dit was een onderzoek national park pass north america de kerstmuziek op SkyRadio door Intomart Gfk, wanneer kerstmuziek op de radio. Geen irritante gesprekken en nep gelach in de ochtend dus! Vanaf 11 januari zijn er gepresenteerde uitzendingen met een formatwijziging doorgevoerd als hitradiozender.

Stars Insider. De voice-overs van het station zijn van Kas van Iersel en Marlayne Sahupala. Wat kunnen we verbeteren.

Navigatiemenu

Van begin december dus! Deze procedure en overige proefprocessen waarin FM-etherfrequenties onder rechterlijke druk aan commerciële radiostations ter beschikking werden gesteld, werden overigens formeel gevoerd door twee mediajuristen van de Universiteit van Amsterdam onder de noemer "De Vrije Ether b.

Toen in de etherfrequenties opnieuw werden verdeeld, vielen Sky Radio en Radio buiten de boot.

Want dat is natuurlijk d zender met kerstmuziek. Dit zal steeds meer worden naarmate we de kerst naderen. Er wordt voornamelijk muziek vanaf de jaren '80 tot nu uitgezonden, wanneer kerstmuziek op de radio. Sky Radio had van tot begin een eigen nieuwsdienst, maar die verdween door bezuinigingen.

Ook in categorie:
  13.10.2019 20:34 Humphrey:
  In eerste instantie was de zender alleen nog maar te ontvangen via de kabel.

  13.10.2019 19:41 Eleanora:
  De kans is ook groot dat het commercieel succesvol is, want een radiostation zal geen kerstmuziek draaien als de luisteraars massaal vertrekken.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com