sharifdking.com

Chantal blijft slapen hardwell gemist

Datum van publicatie: 26.09.2019

Uiteraard blijf Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs, want ze mag assisteren bij een magisch optreden! Chantal loopt ditmaal een dag en nacht mee in het leven van de veelzijdige Gordon.

Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan!

Deel op facebook Deel op twitter. Chantal neemt een kijkje in de keuken en het leven van Herman den Blijker. Naar programmapagina. Jelka moet inzingen maar probeert tussendoor ook nog een hap stamppot naar binnen te werken.

Op haar geheel eigen wijze infiltreert ze volledig in het privleven va. Als Fred wakker wordt, chantal blijft slapen hardwell gemist Chantal naast hem met een eng masker op? Dolle avonturen in Doetinchem? Je ziet het donderdag uur in Chantal Blijft Slapen. Inzingen met andijvie stamppot Jelka moet inzingen maar probeert tussendoor ook nog een hap stamppot naar binnen te werken.

Een logeerpartij bij Edwin Evers betekent natuurlijk vroeg opstaan voor Chantal. Bron: RTL4. Publieke Omroepen.
  • De volgende ochtend is Henk nog niet in de woonkamer, Chantal maakt zich zorgen.
  • Uiteraard blijft ze ook weer slapen!

"You're my hero!"

Chantal gaat Glennis helpen met haar styling en komt er al snel achter dat Glennis echt meer personeel nodig heeft. Chantal gaat helemaal stuk op de fiets John en Chantal gaan trainen en dat doet Chantal natuurlijk op haar geheel eigen wijze.

Chantal sliep bij Herman den Blijker! Via de stamppot komt Chantal op het onderwerp 'stamper'. Uiteraard blijft ze ook weer slapen!

Chantal Janzen loopt een dag mee met concertpianist en componist Wibi Soerjadi. Alle afleveringen bekijken. Chantal Blijft Slapen. Chantal gaat met Jelka van Houten mee op tournee. Jelka moet inzingen maar probeert tussendoor ook nog een hap stamppot naar binnen te werken. Bron: RTL4.

Kijknaar.tv

Chantal gaat helemaal stuk op de fiets John en Chantal gaan trainen en dat doet Chantal natuurlijk op haar geheel eigen wijze. John en Chantal gaan trainen en dat doet Chantal natuurlijk op haar geheel eigen wijze.

Gevolg: Chantal voelt een kakmomentje aankomen.

Chantal Janzen loopt een dag mee met concertpianist en componist Wibi Soerjadi. Op eigenzinnige wijze infiltreert Chantal ditmaal in het privleven van acteur Dirk Zeelenberg en ex-judoka Dennis van der Geest. Chantal Blijft Slapen? Naar programmapagina. Als kers Uiteraard blijf Fred schrikt zich kapot Als Fred wakker wordt, chantal blijft slapen hardwell gemist, ligt Chantal naast hem met een eng masker op.

Recente uitzendingen van Chantal Blijft Slapen

Chantal sliep bij Herman den Blijker! Uiteraard blijft ze ook weer slapen! Recente uitzendingen van Chantal Blijft Slapen.

Als Chantal samen met John Heitinga de Alpe d'Huez op gaat fietsen voor het goede doel, moet dat natuurlijk wel in stijl. Ze raakt diep ontroerd als ze ziet hoeveel de fans van hem houden. Hoe is het om wakker te worden naast een illusionist. Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan. Deel op facebook Deel op twitter, chantal blijft slapen hardwell gemist. Op eigenzinnige wijze infiltreert Chantal ditmaal in het privleven van acteur Dirk Zeelenberg en ex-judoka Dennis van der Geest.

Het echte verhaal van de 'stamper' van Jan Via de stamppot komt Chantal op het onderwerp 'stamper'? Gevolg: Chantal voelt een kakmomentje aankomen.

Meest bekeken uitzendingen van Chantal Blijft Slapen

Chantal wordt verd Naar programmapagina. Chantal gaat helemaal stuk op de fiets John en Chantal gaan trainen en dat doet Chantal natuurlijk op haar geheel eigen wijze. Bron: RTL4.

Een logeerpartij bij Edwin Evers betekent natuurlijk vroeg opstaan voor Chantal. Glennis Grace neemt Chantal mee naar de plek waar zij is opgegroeid: de Jordaan.

Ook neemt ze een kijkje in het leven van presentatrice en actrice Wendy van Dijk.

Ook in categorie:
    02.10.2019 11:58 Wilhelmus:
    Ook logeert ze bij de wereldberoemde danser en choreograaf Timor Steffens. Bron: RTL4.

    27.09.2019 21:20 Sona:
    Als Chantal samen met John Heitinga de Alpe d'Huez op gaat fietsen voor het goede doel, moet dat natuurlijk wel in stijl. Chantal wordt verd

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com