sharifdking.com

Foto wit maken photoshop

Datum van publicatie: 04.10.2019

Duidelijk uitgelegd! Pas in het deelvenster Eigenschappen de toolinstellingen voor aanpassingslagen aan.

Wat doe ik fout? Reacties  Voeg een layer mask toe aan de bovenste laag die je zonet lichter hebt gemaakt. Gebruik de besturingselementen in Adobe Camera Raw om de instellingen aan te passen. Ook interessant Zo kun je productfoto's vrijstaand maken door Michelle Peeters.

Reacties  Gebruik de besturingselementen in Adobe Camera Foto wit maken photoshop om de instellingen aan te passen. Verplaats dan de nieuwe laag, in het lagenvenster onder Laag 0 door hem simpelweg te verslepen, dan kunt u urgentie aanvragen. Je kunt beginnen met een relatief groot penseel voor de grotere vlakken in het object. Op een forum waar ik de foto's ook geplaatst had kreeg ik de vraag hoe ik de achtergrond zo strak wit gekregen had, foto wit maken photoshop.

Bokehmuur; eenvoudig een bijzondere achtergrond door Elja Trum.

Adobe Photoshop Handboek. Bekijk het resulaat en weeg af of je de achtergrond niet te hard vindt overkomen.
  • Allereerst de foto zelf; het beste is uiteraard al direct zo dicht mogelijk bij het resultaat te komen dat je wilt bereiken.
  • U kunt ook een masker gebruiken om de aanpassing op een specifiek gedeelte van de afbeelding toe te passen.

Handleiding: achtergrond wit maken met Pixlr

Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Voeg een layer mask toe aan de bovenste laag die je zonet lichter hebt gemaakt. Top, bedankt voor de duidelijke uitleg met voorbeelden. Toon alle reacties. Kies een niet te groot zacht penseel en ga voorzichtig over de randjes van het haar om de witte lijntjes weg te werken.

Afgelopen zondag schreef ik over mijn nieuwe camera. Voor meer informatie gaat u naar Lagen maskeren, foto wit maken photoshop. Op deze pagina Overzicht van het aanpassen van de kleur en echt indonesisch eten in den haag in een afbeelding De kleur en toon van een afbeelding aanpassen met afbeeldingslagen De kleur en toon van een afbeelding aanpassen in Camera Raw.

Voor en foto wit maken photoshop Foto Carola Spijkers cro0l. Geef de laag in het dialoogvenster eventueel een nieuwe naam - standaard is dat Laag 0 - en bevestig met OK.

Foto met een egale achtergrond

Zie voor meer informatie Kleur- en tintaanpassingen aanbrengen in Camera Raw. Overzicht van het aanpassen van de kleur en toon in een afbeelding. Wanneer je een egale witte ondergrond gebruikt zal deze stap niet nodig zijn.

Selecteer Laag 0 in het lagenvenster en kies Doordrukken in de gereedschapsbalk. Als deze tutorial je geholpen heeft of je hebt op- of aanmerkingen, dat zou ik het op prijs stellen als je dat hier onder een reactie achterlaat, foto wit maken photoshop.

Varirend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Dit scheelt me een hoop tijd. Daarbij heb ik een aantal productfoto's van de camera gemaakt ter illustratie van het artikel.

De kleur en toon van een afbeelding aanpassen met afbeeldingslagen

Dit is de knop met de gum en de schaar. Adobe Camera Raw is een Photoshop-plug-in voor het maken van aanpassingen aan kleur en toon. Kies nu het Achtergrondgummetje in de gereedschapsbalk. Meer: Tutorials.

Die laag eronder kun je dan inderdaad vullen met aardappel anders gehakt bloemkool voor achtergrond je maar wenst Adobe Camera Raw is een Photoshop-plug-in voor het maken van aanpassingen aan kleur en toon? Vaak zie je echter nog een lijntje lopen of heb je donkere delen die buiten je witte ondergrond vielen op je foto staan.

Mocht je nog meer van die handige tutorials hebben voor photoshop zie ik ze graag ; Superbedankt. Kan iemand uitleggen hoe je dit in Corel Paintshop Pro X6 doet. Stap 5 Als je niet het juiste witpunt foto wit maken photoshop vinden, klik dan met het pipetje op verschillende plaatsen in je foto totdat je een goed resultaat hebt.

Zie Gekoppelde slimme objecten  voor meer informatie. Met het pipet stel je het witpunt in, foto wit maken photoshop.

101 Tips voor Perfecte Portretfoto's

Top, bedankt voor de duidelijke uitleg met voorbeelden. Allereerst de foto zelf; het beste is uiteraard al direct zo dicht mogelijk bij het resultaat te komen dat je wilt bereiken. Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door.

De achtergrondgum uit Photoshop CS6 is beter geschikt.

Om Photofacts? Opmerking: Naast de twee hierboven beschreven workflows, kunt u ook Slimme objecten gebruiken om lagen op niet-destructieve wijze te bewerken.

Er zijn zoveel mogelijkheden in PS die ik nog niet ken.

Ook in categorie:
    12.10.2019 05:55 Yen:
    Er zijn zoveel mogelijkheden in PS die ik nog niet ken.

    05.10.2019 16:26 Dieke:
    Adobe Photoshop Handboek. Ik krijg het niet voor elkaar..

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com