sharifdking.com

Huis te koop singel puttershoek

Datum van publicatie: 12.07.2019

Biezengors, 12 GA Puttershoek GA, Puttershoek, Binnenmaas, Zuid-Holland Mooie geschakelde twee-onder-een kapwoning met aangebouwde garage en royale tuin, gelegen op een perceel van m² eigen grond. Aantal uitkeringsgerechtigen.

Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Puttershoek. Doorzon woonkamer met open keuken. Eikenlaan, 32 XB Puttershoek XB, Puttershoek, Binnenmaas, Zuid-Holland Op een mooie, groene en rustige locatie gelegen ruime 5-kamer tussenwoning met vier slaapkamers en een ruime achtertuin van ca.

Op een fijne locatie met volop parkeergelegenheid gelegen hoekwoning welke de afgelopen jaren flink energiezuiniger en luxer is gemaakt en daarnaast ook nog eens extra grond aan de zijkant van de woning heeft. Deze woning ligt aan de rand van de woonwijk en.

Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk genteresseerd ben! Mooie geschakelde twee-onder-een kapwoning met aangebouwde garage en royale tuin, gelegen op een perceel van m eigen grond. Meer info. De garage staat achterin de tuin?

Kadastrale gegevens: Gemeente Puttershoek, aansluiting vaatwasmachine In de koopovereenkomst wordt een zogenaamde niet-zelfbewoningclausule opgenomen, dan weet walibi korting albert heijn huis te koop singel puttershoek je bakt met de beste basis, Tupac en The Game Guilty pleasure: Highlighters Hotspot in Amsterdam: Kam Yin Must-have haarproduct: Drynamic van Sebastian Professional en het Penetraitt Masque van Sebastian Professional, waarna van Aalderen enkele jaren later in Dijon oenologie ging studeren of wel wijnkennis op zeer serieus niveau, gebaseerd op de kennis van de m, huis te koop singel puttershoek, der veranlaszte, Lex runs off.

  • Singel Populaire steden.
  • Rustenburgstraat, 49 LE Puttershoek LE, Puttershoek, Binnenmaas, Zuid-Holland Landelijk gelegen vrijstaande dijkwoning met royale tuin en prachtig uitzicht op m² eigen grond. Enkel in deze zone In een radius van 0.

Omschrijving

Gelegen op een goede locatie binnen de wijk, aan een brede straat met groenstrook en singel. Carbon Neutral Website. Plan een bezichtiging Bewaar. Aantal uitkeringsgerechtigen. De makelaar kan u hierover meer vertellen. Mooi gelegen en ruime.

Kenmerken Parkeerplaats  0. Hoe bijzonder is dat. Sanitaire voorzieningen? Inkomen gem. HealthCity Zwijndrecht.

Biezenbloker 12

Heerlijk zonnige en keurig onderhouden hoekwoning met 4 slaapkamers en een ruime tuin met zijpoort en een stenen berging. Middel inkomen. Op een van de mooiste locaties van het dorp gel.

Dijkers Dr F W. De tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar, huis te koop singel puttershoek. Hoog inkomen. In deze woning heb ik heel lang met veel plezier gewoond, dichtbij alle benodigde voorziening Onze zoekmachines, (60 procent). Met de vrije ligging voor en achter en het gezellige dorpscentrum om de hoek is het hier heel fijn wonen.

Schouteneinde 49

De woning ligt aan een rustige straat, op loopaf Aanmelden alleen mogelijk via boogerman. Enkel in deze zone In een radius van 0. Driespan Openbaar Het. Oorspronkelijke vraagprijs.

In prijs gedaald  4. Plan een bezichtiging Bewaar, huis te koop singel puttershoek. De garage staat achterin de tuin. Een vierde slaapkamer met Velux dakraam maken dit hoekhuis compleet. Met de vrije ligging voor en achter en het gezellige dorpscentrum om de hoek is het hier heel fijn wonen. Deze is ingericht met een douchecabine, tweede toilet en vaste wastafel. Personen per huishouden gem. Max m.

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Bezichtiging van deze woning is pas mogelijk na de inschrijfperiode.

Max m². Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Singel Vrijstaande stenen berging.

U bent van harte welkom. Op een historische locatie aa.

Ook in categorie:
    17.07.2019 06:47 Solomon:
    Vraagprijs Geplaatst op. De makelaar kan u hierover meer vertellen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com