sharifdking.com

Bol.com achteraf betalen tot welk bedrag

Datum van publicatie: 08.10.2019

Meestal betaal je één keer per maand je creditcard af, je hebt dus tot 1 maand extra betaalgemak. Stel nou dat de programmeur vergeet te programmeren om elk kwartaal de teller te resetten, dan komt er moment dat je niet meer achteraf kan betalen en niemand die het begrijpt tot ze de code bekijken.

Ongelezen bericht door 16again » 15 sep alfatrion schreef: Een winkelier mag een consument niet dwingen tot een volledige vooruitbetaling. Ik lees hier niets over. Veilig betalen Betaal zoals jij het wilt, bijvoorbeeld via Bancontact of creditcard, altijd in een veilige omgeving. Je zou via thuiswinkel.

Als je ook een artikel van een externe verkoper bestelt, kun je helaas niet kiezen voor een afhaalpunt. Kies het bezorgmoment dat jou uitkomt Werp een blik op je kalender.

Voor een aantal bezorgmogelijkheden betaal je iets extra. Kies de dag die jou uitkomt Werp een blik op je kalender. Check je postcode en bekijk assortiment? Achteraf betalen via je creditcard is ook mogelijk bij Bol. Maar ja, je hoeft alleen maar te bevestigen en je bestelling wordt verzonden en indien gewenst kan je achteraf betalen?

Achteraf betalen

Neem rustig de tijd voor je beslissing want je hebt 30 dagen bedenktijd. Vandaag besteld, vandaag in huis. Jenny de conclusie om achteraf betalen niet te doen ivm het willen trekken van serieuze klanten is niet zo vast te stellen. Voor een aantal bezorgmogelijkheden betaal je iets extra. Lees alles over garantie. Het heeft zeer waarschijnlijk met de blu rays te maken.

Ik hoor steeds de standaard zin, dit ligt aan het systeem en daar kan ik niks aan doen. Zo ver mijn ervaring met Bol is, maar je zult het moeten accepteren of elders gaan kopen. Ongelezen bericht door 16again 15 sep. Die zullen sowieso beter converteren.

Graag de visie van anderen hierop. Netjes vindt ik het niet, to catch up and to party.

Ruim 300.000 artikelen met extra bezorgopties

Scoren consumenten die kiezen voor achteraf betalen hoger bij het retourneren van artikelen. Bekijk al onze betaalmethodes. Het systeem zal geprogrammeerd zijn om in bepaalde situaties te 'besluiten' dat achteraf betalen een risico is, daar zijn regels voor bepaald.

Alleen een positieve noot van mijn kant, ik kan altijd achteraf betalen, of Bol het nu levert of een externe leverancier, altijd achteraf en nooit probleem mee gehad.

Snap niet waarom je bij CD's betaling achteraf wenst. Sonja Om eventuele frauduleuze klanten te mijden, kun je wellicht er ook voor kiezen om de optie 'achteraf betalen' pas aan te bieden als een klant minimaal n succesvolle aankoop heeft gedaan, bol.com achteraf betalen tot welk bedrag.

Quote: boneka schreef op maandag 14 sep. Het gaat dus niet per s om een acceptgiro of overschrijving. Reactie door boneka op Reactie door flessebon op Ook dat zal niet snel hardop gezegd worden.

Nog vragen?

Wat wil het geval. Ongelezen bericht door sjohie » 15 sep PJ 66 schreef: Ik heb Bol. Waarom wel of waarom niet.

Ongelezen bericht door PJ 66 15 sep angel schreef: PJ 66 schreef: Dat is gek je wordt zo neergezet als een onbetrouwbare klant. Maar Bol. Het percentage ligt aanmerkelijk lager als achteraf betalen niet wordt aangeboden. Nu heeft Bol. Keuze uit tijdvakken van 2 uur tussen - en - Er zijn 'regels', maar die zijn niet te overzien. Voor een aantal bezorgmogelijkheden betaal je iets extra. Op eerdere vraag hier ik zie achteraf betalen wel in beeld maar deze is grijs en kan ik niet aanvinken, bol.com achteraf betalen tot welk bedrag.

Kies de dag die jou uitkomt

Bekijk de werkwijze hiervan op de website. Kies de dag die jou uitkomt Werp een blik op je kalender. Aankopen die niet door Bol.

Als Bol het zelf niet weet, dan kunnen wij er ook alleen maar naar gissen.

Ongelezen bericht door PJ 66 15 sep Het is gewoon een order vanuit Bol. Het is niet mogelijk om bij Bol. In termijnen Betalen in termijnen of op afbetaling kopen is een manier die steeds vaker voorkomt.

Ook in categorie:
    17.10.2019 16:37 Rikje:
    Dat Bol.

    14.10.2019 00:33 Jarmo:
    En het systeem kan een besluit nemen dat onvoorzien kan zijn.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com