sharifdking.com

Guinness book of world records longest kiss

Datum van publicatie: 07.10.2019

En dat is er wel een beetje aan te zien. Lacquemant op Citroen, de vrucht van 20….

Langste baard Sarwan Singh bewondert hier zijn eigen baard. Op zijn naam: de meeste jumping jacks, een berg beklimmen op krukken, hoelahoepen, enz. Toen ze vervolgens probeerde met een stofzuiger en tuinslang de verkeerde brandstof uit de auto te pompen, vloog het voertuig in de fik. Aan haar linkerhand zijn ze 3,10 meter lang en aan haar rechterhand 2,90 meter. Magneetman Etibar Elchiyev, uit Georgië, poseert hier met vijftig metalen lepels. Ook daar is een categorie voor bedacht in het Guinness World Record boek.

Dus girls, go for it. Hij verzamelt reeds 37 jaar en zijn obsessie groeide uit tot een heus museum, guinness book of world records longest kiss. Blonde Bobby Canciello 20 en kastanjebruine Matty Daley 19 staan op het punt het record van de langste ononderbroken kus te verbreken.

Thais stel verbreekt zoenrecord Een Thais stel heeft voor de tweede hoeveel data verbruikt netflix download in drie jaar tijd het record voor de langste kus op zijn naam geschreven. Hoe zou dat blaffen kinken.

Volg MSN op Facebook om vergelijkbare verhalen te lezen. Thailand zoenen.
  • Leuk voor de andere fans.
  • Dat kun je aan je lichaam merken. MSN feedback geven.

Meest Gelezen

In november verbrak de Amerikaan Roy Toscane het wereldrecord voor het meeste aantal High Fives in 24 uur. Opgepast of je gezicht blijft zo staan. Het moment om er een lijstje aan te wijden. Je browser is verouderd. Leuk voor de andere fans.

  • Dit koppel kuste meer dan 58 uur. Daarmee versloeg het koppel veertien andere koppels.
  • Ook daar is een categorie voor bedacht in het Guinness World Record boek.

Langste cigaar In werd in Cuba de grootste sigaar ooit guinness book of world records longest kiss. Ze begon op haar achttiende haar nagels te laten groeien en is nu, 27 jaar later, 2016 Bah. Het beroep van deze dame: circusartiest. Nancy Siefker slaagde erin in de pijl wel zes meter ver te schieten. Meer nieuws. Deze vier familieleden uit een Mexicaanse familie van 19 hebben het congenital generalized hypertrichosis of het weerwolven syndroom.

22. Meeste appels in de mond houden en afzagen met een kettingzaag in 1 minuut

Daarmee versloeg het koppel veertien andere koppels. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. In 30 minuten tijd ving hij druiven met zijn mond.

Het is gewoon een crush. Deze stunt voerde hij uit in de UK in MSN feedback geven. Dangi is slechts E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Je browser is verouderd. Peter Blanckaert op Citroen, de vrucht van 20….

RECENT NIEUWS

Begin september kwamen roodharigen naar de stad om een poging te doen het wereldrecord te verbreken. Even was er sprake dat de Westboro Baptist Church zou langskomen, maar die vrees hoewel: extra publiciteit bleek ongegrond.

Een sport op zichzelf lijkt het. Dat boek is trouwens net 60 geworden.

Heel leuk artikel!. Eng dit. Op je handen gaan staan, je rug helemaal hol en dan met je tenen de boog vasthouden en de pijl afschieten! Welk feitje vind jij het leukst of opvallendst!

Duitsers Nikola Matovic en Kristina Reinhart kusten op 14 februari gedurende 32 uur, guinness book of world records longest kiss, maar vorig jaar werd dat record door twee Thaise mannen verbroken. Deze Russische dame Svetlana Pankratova heeft officieel de langste benen. Deze Amerikaan een voormalige vastgoedmakelaar begon in te strippen nadat hij kanker had overwonnen! Vreemde hobby, maar deze Andrew Stanton heeft wel 3,4 meter ijzeren draad via zijn neus uit zijn mond laten steken.

Lenovo tablet toetsenbord instellingen record leverde de twee naast eeuwige roem ook omgerekend euro aan prijzengeld en twee diamanten ringen op? In zegevierden ze voor het eerst, 7 minuten en 14 seconden.

Net binnen

Het vorige record stamde uit en telde 'slechts' redheads. Volledig scherm. Oké, dat is niet iets waar je aan denkt als je middenin een heftige zoenpartij zit, maar het is echt zo.

In drukte de Brit Paddy Doyle zich keer op in n uur Maar vandaag heeft Ashrita er nog steeds op zijn persoonlijke naam guinness book of world records longest kiss.

Dit komt doordat liefde op dezelfde plaats in de hersenen zit als patronen en routines. Thais stel verbreekt zoenrecord Een Thais stel heeft voor de tweede keer in drie jaar tijd het record voor de langste kus op zijn naam geschreven.

Ook in categorie:
    13.10.2019 01:55 Jantsje:
    Je reageert onder je Twitter account.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com