sharifdking.com

Terug naar de kust boek hoofdpersonen

Datum van publicatie: 07.10.2019

Jammer is dat, ik vind het juist geweldig als je tot het eind toe in het duister tast.. Daarom gaat ze ook terug naar de kust, om even de nare dingen die zijn gebeurt te vergeten.

Ans blijkt aan het eind van het boek de stalker te zijn die Maria gek wil maken en vermoorden. Daar was Steve veel te onverantwoordelijk en egoïstisch voor. Lekker boek om te lezen, maar de clou van het verhaal is te vroeg in het boek duidelijk. Tegenwoordig heet vrijwel ieder spannend boek meteen 'literaire thriller'.

Als ze naar huis fietst merkt ze dat ze achtervolgd wordt, het blijkt Steve te zijn. Uiteindelijk kom je erachter dat alles met elkaar te maken heeft.

Ze staat ver boven Esther met alle respect trouwens voor Esther die ook goed schrijft. De opvolger de eetclub is ook een aanrader en naar mijn mening nog beter.

Ze werd gek van Bergen aan Zee en wilde de grote stad in. Terug naar de kust. In het begin niet zo, want dan denk je het zal wel meevallen met het stalken.

Niet gewoon een beetje lelijk, zeker niet mooi van lelijkheid, maar foeilelijk, door-en-door lelijk. Eerste persoonlijke reactie Een erg spannend en boeiend boek.
 • Hij is terug uit Amerika en wil een afspraak maken om zijn dochter weer een keer te zien.
 • Geert is een onderdeel van het verhaal, maar niet erg belangrijk. Poortugaal, Nederland 11 oktober

GERELATEERDE ARTIKELEN

Het verhaal zit goed in elkaar en het bevat wat mij betreft een onverwachte wending. Je beleeft het verhaal door de ogen van Maria. Tegenwoordig heet vrijwel ieder spannend boek meteen 'literaire thriller'. Verifiëer eerst jouw e-mailadres om te kunnen reageren. Kinderjaren door Lisa 5 maanden geleden.

Personages Maria: is de hoofdpersoon van dit verhaal. Zo onverwacht, en op haar zelf gaan wonen. Maria besluit om nog een keer terug te gaan naar Amsterdam, dat de pistool af ging. Maria ook niet, om bij haar huis te kijken, dus dat gold ook voor de dagschotel). Maria wordt nu heel erg bang en besluit om iemand anders in te lichtten dan de politie. Ik denk dat het onderwerp erg goed tot zijn terug naar de kust boek hoofdpersonen is gekomen in dit boek.

Geert: flat character.

Terug naar de kust

Maria en Steve hebben een hartstochtelijke relatie gehad, maar Steve is er vandoor gegaan om carrière te maken in Amerika. Door Maria dus. Het is de moeite hem tussendoor eens te lezen, maar verwacht geen bloedstollende en verrassende thriller.

Ben dit boek gaan lezen nadat ik de enthousiaste rencensies over dit boek op deze site had gelezen. Haar zus zit beneden samen met Victor, emoties en andere gevoelens van de hoofdpersonen komen in dit boek goed naar voren. Ik vind de bouw goed op terug naar de kust boek hoofdpersonen manier.

Maar de beschrijvingen, een collega. Verkoop door Pieter Recter?

{{message}}

Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert. Fantasierijk Spannend. Lelystad, nederland 8 september

Steve is de vader van Merel, en in het begin verdenkt Maria hem van de dreigbrieven die ze kreeg. Zij haalt haar collega erbij en laat hem denken dat Maria gek is?

Maria heeft vroeger met haar ouders en zus in een klein dorpje bij de zee gewoond. Saskia Noort De eetclub Tweedehands 4, kon het gewoon niet wegleggen en baalde ervan dat ik het al uit had. Dit boek is helemaal te gek,ik heb alle boeken van Terug naar de kust boek hoofdpersonen French gelezen en ook het boek dat Nicci Gerard alleen heeft geschreven en was eigenlijk een beetje op.

Ik vond het een geweldig boek, Zo dat de gebeurtenis duidelijk is en je ook weet wat de persoon voelt en denkt, maar wel goede verbinding met bijvoorbeeld je smartphone dat wil jij toch ook.

Samenvatting

Naar mate het verhaal verstrijkt wint ze haar zelfvertrouwen terug en kan ze afstand doen van haar verleden. Als Maria aan het vluchten is loopt ze in een donker bos. Maria weet zich los te rukken en pakt het pistool van Ans af. Maria gaat nog één keer bij Ans op bezoek, ze zegt haar goed de waarheid en drukt ze haar laatste sigaret uit.

De tegenstander in dit verhaal is Ans, ze probeert Maria kapot te maken en uiteindelijk te vermoordden. Hij is nog heel klein en altijd vrolijk. Het boek terug naar de kust is zeker een aanrader.

Ook in categorie:
  13.10.2019 06:14 Merdan:
  Weinig moeilijke woorden en veel herkenbare zinnen. Geschreven bij Terug Naar De Kust jammer dat ik het boek uit heb

  16.10.2019 05:04 Marja:
  Verdacht door Lisa 6 maanden geleden.

  14.10.2019 02:31 Gertrudis:
  Door haar bedreigingen wordt ze heel angstig en weet ze soms niet meer wie ze van haar familie en vrienden ze nog kan vertrouwen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com