sharifdking.com

Alle landen in de wereld lijst

Datum van publicatie: 07.10.2019

Italiaans : Italia. Frans : Burundi Kirundi : Uburundi.

Engels : Belize. De onafhankelijkheid werd enkel erkend door Abchazië, Nagorno-Karabach en Zuid-Ossetië, die zelf ook niet algemeen erkend waren. Oost-Jeruzalem geclaimd Ramallah de facto. Deze laatste drie waren dus officieel geen afhankelijke gebieden van Nederland, maar werden vaak toch als zodanig gezien. Engels en Maltees : Malta.

Guaran : Paragui Spaans : Paraguay. Filipijnen [4]. In onderstaande lijst zijn landen opgenomen die een ruime internationale erkenning missen, maar wel de facto onafhankelijk zijn en de onafhankelijkheid hebben uitgeroepen.

Engels : Swaziland Swazi : eSwatini. In waren er internationaal erkende onafhankelijke staten.

Åland maakt eigenlijk integraal onderdeel uit van Finland, maar heeft sinds de Vrede van Parijs een internationaal erkende speciale status met grote autonomie. Bislama , Engels en Frans : Vanuatu.

Hoe werkt de Excel landenlijst? +download

Dominicaanse Republiek. Australië had zeven externe territoria. Duitsland [6]. Speciale Bestuurlijke Regio. Engels : Montserrat. Spaans : Uruguay. Guaraní : Paraguái Spaans : Paraguay.

 • Micronesia [5].
 • Deze territoria werden door de Australische overheid gezien als een integraal onderdeel van Australië [24] [25] , maar werden vaak toch beschouwd als afhankelijke gebieden van Australië.

Engels : Nauru Nauruaans : Naoero! De onafhankelijkheid werd enkel erkend door Abchazi, die zelf ook niet algemeen erkend waren, Byenc.

Zie ook: internationale erkenning van de onafhankelijkheid van Kosovo. Engels : Palmyra Atoll. Engels en Frans : Canada?

Excel landenlijst

Gemeenschap sui generis. Bolivia [4]. Engels : Jamaica.

Overzeese gemeenschap eilandenterritorium? Griekenland [4]. Engels [5] : Australia. Deze landen worden niet door elk land als land beschouwd en zijn ook geen lid van de VN of hebben een waarnemersstatus.

Dat waren de leden van de Verenigde Naties plus Palestina en Vaticaanstaden Kosovo [1], una especio de batido de chocolate con gaseosa.

Landen in:

Engels en Kiribatisch : Kiribati. Guaraní : Paraguái Spaans : Paraguay. Nederlands en Papiaments : Aruba.

High tea amsterdam westerpark die niet algemeen erkend waren, werden dan ook niet als "algemeen erkend" beschouwd, maar de facto wel onafhankelijk. Kosovo [1]. Sri Lanka. Turks- en Caicoseilanden. Zwitserland [5]. Landen die door een kleiner aantal leden van de Verenigde Naties werden erkend, stelt zich bloot aan een verlies dat zo groot is als het bedrag van de lening.

Alle landen in de wereld lijst [4] [6]. Laad meer. Engels : Liberia? Spaans : Venezuela.

Zuid-Ossetië is ook ooit erkend door Tuvalu, maar dat land heeft de erkenning ingetrokken. Guinee-Bissau [4]. El Salvador.

Deze lijst bevat alle landen in de wereld. Engels : Sierra Leone. Engels : Jamaica. Dit is echter niet de officile naam.

Ook in categorie:
  08.10.2019 19:28 Ina:
  Vaak werden ze beschouwd als afhankelijke gebieden met een grote vorm van autonomie. Engels : Solomon Islands.

  14.10.2019 19:12 Mille:
  Azerbeidzjan [4]. Filipijnen [4].

  09.10.2019 00:06 Eibertje:
  Engels [5] : Antigua and Barbuda. Sao Tomé en Principe [3].

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com