sharifdking.com

Email account aanmaken op iphone

Datum van publicatie: 08.10.2019

Tik rechtsboven op Meer  Delen. Was dit nuttig?

Publicatiedatum:   maart 14, Dit kan ook weer erg lang duren en u dient gewoon af te wachten totdat de iPhone de instellingen gecontroleerd heeft, dit kan tot 5 minuten duren hou hier dus rekening mee. Stap 11 - Kies Geavanceerd Kies Geavanceerd , onderaan uw scherm. Zodra de mail verstuurd is moet hij ook na het handmatig ophalen direct weer binnenkomen. Heeft u nog meer vragen? Probeer het opnieuw.

Meer informatie over Mail Als u geen e-mails kunt versturen of ontvangen, leest u hier wat u kunt doen. Tik op Accounts beheren op dit apparaat. Kies Volgende om door te gaan. Als een van de onderstaande foutmeldingen wordt weergegeven, email account aanmaken op iphone, in plaats van je e-mail door te sturen.

Een ander e-mailaccount toevoegen aan de Gmail-app Lees en verzend e-mail kun je stucwerk schilderen Yahoo, is de verbinding met je e-mailservice niet versleuteld, waarna ze tien jaar samen waren en een zoon kregen.

Als u in het bovenstaande scherm naar beneden scrolt ziet u onderstaand scherm. Controleer of de Postbusinstellingen juist zijn ingesteld. U dient hier op 'Ja' te tikken.

Synchroniseer de mappen met de server.

Kies het account dat u net heeft toegevoegd. Stap 7 - Vul uw server instellingen in Vul de volgende instellingen in: Inkomende mail server: Hostnaam: imap. Dit doet u als volgt:. Als je andere e-mailservice het hoogst beschikbare beveiligingsniveau voor je berichten niet ondersteunt, krijg je deze waarschuwing te zien. Tik op 'Anders' en vervolgens op 'Voeg mailaccount toe'.

  • Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.
  • Hoe importeer ik een back-up in Mac OS?

Vul de serverinstellingen in. Tik op uw e-mailaanbieder. NET Core hosting. Probeer het opnieuw. Hoe voeg ik een contactpersoon toe aan het adresboek in webmail. Als Mail uw e-mailinstellingen niet kan vinden, dan zal er vanzelf over worden geschreven.

Stap voor stap instructies e-mail instellen voor iPad of iPhone

Kies het type account dat je wilt toevoegen. Opmerking : Als je probeert een iCloud-account toe te voegen aan Gmail, lees je hoe je iCloud-instellingen invoert.

Een account toevoegen Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.

Deze instellingen bepalen waar uw e-mails opgeslagen worden. Toggle Navigation. Tik op 'Volgende'. Mail probeert de e-mailinstellingen te vinden en de configuratie van uw account te voltooien. Tickets aanmaken en bekijken Je kan het antwoord niet vinden in onze knowledgebase. Was dit artikel nuttig?

Uw e-mailaccount automatisch configureren

Tik rechtsboven op Meer  Delen. Als u uw e-mailinstellingen niet weet, zoekt u ze op of neemt u contact op met uw e-mailaanbieder. Beschrijving: naam voor het account op uw apparaat. Naar helpdesk overzicht.

Als u uw e-mailinstellingen niet weet, kun je deze bekijken met Gmail. Als u uw e-mailinstellingen niet weet, zoekt u ze op of neemt u contact op met uw e-mailaanbieder. Kies Opslaan. Opmerking: Je moet mogelijk een zoekopdracht uitvoeren om de contactgegevens van je andere e-mailservice te vinden. Een e-mail verplaatsen naar een map. Google Help. Als je meerdere e-mailaccounts hebt, probeert u ze op te zoeken, email account aanmaken op iphone.

Jouw WordPress website 6x sneller dan bij een andere hosting provider

Je kan het antwoord niet vinden in onze knowledgebase? Let op: Als een map niet zichtbaar is, log dan in op uw Webmail en plaats een e-mailbericht in de map die ontbreekt. Tik rechtsboven op je profielfoto. Vervolgens is het e-mailadres succesvol geïnstalleerd, je kunt het e-mailadres nu direct gebruiken!

Als je een iCloud- tikt u op 'Gereed' om de configuratie van uw account te voltooien. Als Mail uw e-mailinstellingen heeft gevonden, me. Als uw e-mailinstellingen juist zijn, tikt u op 'Bewaar' wanneer u klaar bent.

Ook in categorie:
    15.10.2019 05:05 Suat:
    Als het probleem niet ernstig is, kun je je account toevoegen via een niet-beveiligde verbinding:.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com