sharifdking.com

Van fotobehang laten maken

Datum van publicatie: 09.10.2019

De voordelen van dit materiaal zijn: Milieuvriendelijk Gemakkelijk af te nemen met een mild reinigingsmiddel en vochtige doek. Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Lijm wordt niet meegeleverd. Denk aan een mooie vakantiefoto of misschien heb je een leuke foto van de kinderen of een trouwfoto. Meer lezen over de kwaliteit van fotobehang? Je kan je mail sturen naar info fotobehangen.

Dit is een indicatie. Een combinatie van groot en klein is ook mogelijk. Deze pagina maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen.

Ideaal voor kleinere oppervlakken. Betoverend boslandschap. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het behang altijd perfect past? Gedetailleerd bos - Wallexclusive. Waterval met tropische planten.

Uniek bij fotobehang.com

Je kan je mail sturen naar info fotobehangen. Over Fotobehangen. De voordelen van dit materiaal zijn: Milieuvriendelijk Gemakkelijk af te nemen met een mild reinigingsmiddel en vochtige doek. Maximum grootte MB. Kunnen jullie me helpen met mijn afbeelding? Fotobehang online bestellen.

Daarnaast is het goed bestand tegen krassen en heb je geen last van reflecterend zonlicht. Of misschien een collage van je kleinkinderen. Hier kun je zelf ook een steentje in bijdragen door je muur zelf voor te behandelen, van fotobehang laten maken. De foto wordt bij CanvasCompany.

Omschrijving: Fotobehang

Fotobehang op maat met je eigen foto op behang. Hieronder is de uitsnede te zien die je hebt geselecteerd. Ideeën, aanbiedingen en inspiratie.

Een autootje kan bijvoorbeeld 10 cm breed maar ook cm. Tussen de banen in zit geen afloop en de banen kan je tegen elkaar aanplakken. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Dit is een automatische inschatting van de kwaliteit van de print, van fotobehang laten maken. Onze grafische afdeling staat voor je klaar Wil je je foto bewerken.

Configure Fotobehang eigen foto

Wat voor foto's kan ik voor fotobehang gebruiken? Meer dan Breedte bestand in Pixels.

Taal fotobehang. We gebruiken cookies om onze website beter te laten werken. Bos panorama. Waarom bij Fotobehang. Het melkmeisje. Hoogte cm.

En wat dacht je van een muur met jouw eigen foto van bos of gebergte.

Richtlijnen voor jouw foto

Object verwijderen. Indien hier wens naar is, dan kan je dit aangeven tijdens het bestelproces opmerkingen veld. Vul dan de juiste afmetingen in, snijd de afbeelding desgewenst bij en kies een materiaalsoort.

Hoe lang dit duurt hangt volledig af van het aantal m en hoe vlak de muur is? Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding! Weet je niet zeker of de afbeelding scherp genoeg is, vink dan na het uploaden de optie 'Ik heb hulp nodig' aan, van fotobehang laten maken.

Ook in categorie:
    18.10.2019 10:52 Yannis:
    Dat gaat op dezelfde manier als wanneer je een motief uit ons behangassortiment kiest. Kies een afbeelding.

    09.10.2019 23:28 Clint:
    We willen dat al onze klanten tevreden zijn.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com