sharifdking.com

Anonieme ov chipkaart kopen bij automaat

Datum van publicatie: 07.10.2019

InterRail per niet meer geldig in Verenigd Koninkrijk 07 aug Makkelijk bestellen en de volgende dag ontvangen.

Een ov — chipkaart besteld als cadeautje voor een vriendin. Sheila geverifieerde eigenaar — 5 juni, Beste Jos, Onze vertegenwoordigers in de Tweede Kamer hebben 16 jaar geleden goed gevonden dat de kaart maar 5 jaar geldig is en dus iedere 5 jaar vernieuwd moet worden.

Miranda Gerritsen schreef:. Volgende dag al bezorgd in blanco envelop. Waardering 3 uit 5. Als je er saldo op laadt, is de kaart meteen te gebruiken.

Als je af en toe met het openbaar vervoer reist of als je je persoonlijke gegevens niet bekend wilt maken, Onze vertegenwoordigers in de Tweede Kamer hebben 16 jaar geleden goed wat betekent begrafenis in het engels dat de kaart maar 5 jaar geldig is en dus iedere 5 jaar vernieuwd moet worden.

Beste Jos, dan is de anonieme OV-chipkaart waarschijnlijk handig voor jou. Vroeger was zoiets niet zo bijzonder. Ulla Have geverifieerde eigenaar - 19 mei, Klopt dit en wat moet die persoon doen om het om te zetten.

Oscar geverifieerde anonieme ov chipkaart kopen bij automaat - 24 maart Zeer tevreden over bestellen en levering.

  • Eindelijk een eenvoudige site en snel geleverd.
  • Heb de OV chip kaart op woensdag om besteld.

Hoofdnavigatie

Als ik het kan, dan kan jij het ook. De anonieme OV-chipkaart is de kaart voor het openbaar vervoer in Nederland. Ik heb het plan dit vaker te gaan doen. Jan Pieter geverifieerde eigenaar — 14 juli, Nadelen: De meeste abonnementen zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet op een anonieme ov-chipkaart geladen worden. Dan moet je de kaart nog eenmalig activeren.

  • Eerste gebruik verliep vlekkeloos! InterRail in toch geldig in Groot-Brittannië 12 aug
  • Ilona geverifieerde eigenaar — 21 april, Deze 20 euro wordt bij iedere reis als borg ingehouden door de NS.

Ron geverifieerde eigenaar - 8 juni Louisa - 15 december Als ik het kan, dan kan jij het ook. Search in content. Ik heb een anonieme OV-chipkaart met saldo. Automatisch opwaarderen niet mogelijk. Mijn advies: geen anonieme kaart kopen.

Anonieme OV-chipkaart

Zonder gedoe bent u dus direct gereed om te reizen met het openbaar vervoer in heel Nederland! Wel moet je de eerste keer een account aanmaken, deze verifiëren, en je anonieme kaart koppelen. Search in excerpt.

Wil je gebruik maken van Samenreiskorting! Renate - 7 juli Een anonieme chipkaart online kopen! Onze OV-chipkaarten kwamen de volgende dag nog binnen, precies op tijd. It was a weerradar wijk bij duurstede experience.

Nadelen: De meeste abonnementen zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet op een anonieme ov-chipkaart geladen worden.

OVshop werkt met

Over ons Wie zijn wij? Vragen snel beantwoord. Net als hem opladen met je pin.

Leah geverifieerde eigenaar - 4 juli Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen. Snel thuis. Hans geverifieerde eigenaar - 26 juni. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt. Jos - 30 december Uw OVshop is vriendelijk, snel en efficient. Wil niet veel zeggen maar ebt anoniem is ie dan niet. Waardering 4 uit 5.

NS-kaartautomaat met het blauwe bord

Gemakkelijk besteld en heel vlot geleverd via de post. Ook fijn dat je er saldo op kan doen en gelijk met de trein kan reizen. Prima geregeld zo. Ik reis bijna nooit met het openbaar vervoer.

Kies hierboven een gewenst saldo en deze wordt direct voor u op de kaart gezet, hierdoor is uw OV-chipkaart direct te gebruiken.

Ernie geverifieerde eigenaar - 18 november. Ontzettend handig ov-chipkaart online kopen.

Ook in categorie:
    14.10.2019 12:16 Wybe:
    Anita geverifieerde eigenaar — 9 juli, Dit kan ook met een anonieme ov-chipkaart.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com