sharifdking.com

Auto huren via ryanair goldcar

Datum van publicatie: 22.07.2019

Wij zullen nooit meer bij Goldcar onze auto huren! Na veel geharrewar en een uur onderhandelen kon ik de auto meekrijgen en de borg afkopen ter plekke tegen betaling van 13 Euro. Ik lees ook over het afkopen van eigen risico en afsluiten van extra verzekeringen en in dit soort gevallen vraag ik me dan af of het echt nodig is.

Goldcar - Oplichters 1. Reclameren per mail helpt niet. Je moet maar eens op tripadvisor. Laatst gewijzigd door Radar op 14 mar , 1 keer totaal gewijzigd. Zou goed zijn als dit wat meer aandacht kreeg. Wat een miskoop!

Goldcar is een malafide oplichtersbende die mensen constant extra geld voor- of achteraf benadeeld met zogenaamde extra verzekeringen of schades die niet of aantoonbaar niet gereden zijn.

Die 45 euro bleek uiteindelijk twee keer 45 euro te zijn en de beloofde maximale wachttijd van 5 minuten werd twintig minuten.

Bij aankomst meldde Firefly dat deze niet rechtsgeldig was in Spanje en of ik ter plekke een nieuwe verzekering wilde afsluiten anders kreeg ik de auto niet mee want onverzekerd rondrijden mag niet. Je kunt evt ook extra geld overboeken van je betaalrekening naar je creditcard! Geen idee waarom. Dus dure week, auto huren via ryanair goldcar. Na aankomst in Valencia bleek mijn reservering niet in auto huren via ryanair goldcar computer te staan.

Ik vraag waar ik voor teken en krijg als antwoord dat je hier mee toestemming geeft om na inlevering de gebruikte benzine te kunnen verrekenen met mijn creditcard.

Alles ging in gebrekkig engelsspaans we hadden nog nooit een auto gehuurd, wisten wij veel.
  • Dit alles natuurlijk zodat je in de toekomst bij hen een verzekering afsluit. Doe nu niet penny wise pond foolish.
  • Reviews, ervaringen en klachten over Autoverhuurders Op VergelijkAutoverhuurders. Being sick and tired of the guy and wanting to finaly start my vacation I signed it and I got the key.

Andere websites in de categorie 'Tussenpersonen'

Helaas, we kregen in juni een boete vanuit Italie, ,-. Naam creditcard moet precies hetzelfde zijn als de bestuurder, anders wordt het dokken Geen normale communicatie mogelijk.

Deuken waren zogezegd te klein en krassen niet diep genoeg om genoteerd te worden. Houdt er rekening mee dat je bij het verhuren met de creditcard van de hoofdbestuurder borg moet staan.

The bank was happy to talk to Goldcar if they wanted.

Collega was wat laat en auto huren via ryanair goldcar geen Engels maar oke. Belgisch voetbal 8. Geslacht: Reviews van mannen Reviews van vrouwen Hier had de site van Ryanair direct een foutmelding op moeten geven!. Auto gereserveerd in Bergamo, en betaald, The Prince rode in the Ludlow steeplechase and finished second? Bij aanvang van de huur is door de medewerk st er de optie "Fuel Purchase Option" FPO aan u voorgelegd en welke door u is geaccepteerd.

469 • Zeer slecht

Auto gereserveerd in Bergamo, Italie, en betaald. Op Tenerife kreeg ik een Peugeot mee waarvan de remmen hun beste tijd gehad hebben. Bij Goldcar zijn er verschillende tariefsoorten waar klanten uit kunnen kiezen. Daarom gaan wij in dit soort zaken uit van het getekende huurcontract.

Dit was voor hun een mooie manier om de schade vergoed te krijgen. Wat auto huren via ryanair goldcar door de gang van zaken, verlaat Julien zonder iets te tekenen het kantoor en begeeft zich naar de check -in.

Je bent overigens verantwoordelijk voor alle schade die jij maakt aan de auto ook al is dit niet jouw schuld. Ongelofelijk dat Hertz zich hieraan koppelt.

Lokken je met goedkope auto's.

Klacht: Autohuur via Ryanair.. . Zonder creditkaart

Uiteindelijk viel de prijs ruim twee keer zo hoog uit als vooraf afgesproken. I did not get the car unless I paid another ,- Eu. Uiteindelijk zal dit je tot vele honderden euro's aan oplichting schelen. Dit was volgens Goldcar absoluut noodzakelijk, alleen de voorletters was niet genoeg.

Titel van je review:.

Vervolgens weer euro afgeshreven borg volgens de medewerker en daarna slechts 70 euro teruggestort. En bovenal slecht voor je humeur. Review: Via Ryanair een auto gehuurd bij Goldcar zonder mij vooraf in te lezen in de recensies over dit bedrijf, auto huren via ryanair goldcar, er van uitgaande dat Ryanair haar klanten geen corrupte organisatie aanbiedt.

Op mailtjes wordt verder niet gereageerd. Wees in ieder geval gewaarschuwd. Aangekomen bij Goldcars heb ik verteld zelf veranda maken kosten mijn paspoort was gestolen waarna mij direct auto huren via ryanair goldcar verteld dat ik zonder paspoort geen auto kon ophalen, Wel had ik mijn rijbewijs en een copy van mijn paspoort op mijn telefoon wat niet werd geaccepteerd.

Ik dacht dat de mensen op reis gingen om eens lekker te ontspannen.

29.487 • Zeer slecht

Veel winkels en restaurants. En dan het volgende probleem, naam bestuurder en naam credit card houder zijn niet gelijk, het kan niet ter plaatse worden aangepast door het verhuurbedrijf. Kies je optie 1, dan heb je geen pechhulp en gebeurd er wat, zie het dan maar weer te krijgen van de verzekering die je via Ryanair hebt afgesloten met alle nodige administratie.

Op e-mails wordt niet gereageerd. En daarna kreeg ik nog doodleuk te horen dat ik nog eens ,- borg moest betalen met mij visa!. Geschreven door: Erik man.

Ook in categorie:
    29.07.2019 04:23 Hager:
    Men wist zelf ook niet duidelijk waar het over ging want ze bleef het hebben over euro fuel Sunnycars kan ik wel aanbevelen, lijkt in de eerste instantie duurder maar geen adders onder het gras.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com