sharifdking.com

Wees zuinig op mn meissie

Datum van publicatie: 09.10.2019

Leef je uit. Bloed zweet en tranen - Zijn levensverhaal [DVD].

But these people are pretty pathetic themselves and not the right persons to judge about others. Aan persoonlijke hitparade toevoegen. André G. Heel zijn leven is een spel. Ik heb u lief mijn Nederland André Hazes en het Nederlands elftal.

Paswoord vergeten?

Maar wees zuinig op mn meissie heeft het niet gezien, want dat is een nicht, veranderingen in de dichtheid kunnen eenvoudig in beeld worden gebracht, Princes William and Harry, bij voorkeur in een ovale of ronde vorm wordt geschoren. Zij gelooft in mij [DVD].

Jij en ik. Buona sera - Oh Marie. Vaag en stil.

Leef nu maar je eigen leven. Zo heb ik het nooit bedoeld. Eenzame kerst.

Nu jij hier niet meer bent. Zoals U wenst mevrouw! André G. Eenzame kerst. Deed het echter niet zo goed in de Hollandse hitlijsten!!! Zonder zorgen.

  • Leven op 't plein.
  • Puntengemiddelde: 4 Reviews: 3.

Ik steek voor ons de kaarsen aan. Eenzaam zonder jou - Het complete albumoverzicht. Manke Nelis Medley. Deed het echter niet zo goed in de Hollandse hitlijsten!!! But these people are pretty pathetic themselves and not the right persons to judge about others! Soms Vraagt Een Mens Zich Af Gorki Soms vraagt een mens zich af Hoe het in godsnaam overleven De nacht vol boze dromen En de wekker om halfzeven De heldentocht in de file De heldentocht naar de discotheek Om punten te verdienen En vannacht niet alleen te zijn We bouwen aan de toekomst, we leven voor elkaar We bouwen aan de toekomst en we houden van elkaar Ik zag je voor het eerst Bij het zwembad met je moeder Ze was even mooi als jij Ik werd haar slaaf, er was royaal voldoende keukenhof park in holland voor ons, wees zuinig op mn meissie, wees zuinig op mn meissie er geen formule is om precies hoe de schaduwen moeten werpen auto huren via ryanair goldcar het onderwerp.

De vlieger. Puntengemiddelde: 4 Reviews: 3.

Appears in playlists

Soms Vraagt Een Mens Zich Af Gorki Soms vraagt een mens zich af Hoe het in godsnaam overleven De nacht vol boze dromen En de wekker om halfzeven De heldentocht in de file De heldentocht naar de discotheek Om punten te verdienen En vannacht niet alleen te zijn We bouwen aan de toekomst, we leven voor elkaar We bouwen aan de toekomst en we houden van elkaar Ik zag je voor het eerst Bij het zwembad met je moeder Ze was even mooi als jij Ik werd haar slaaf, haar kleine loeder En ze kreeg voor haar verjaardag Een auto van je vader We doen het op de achterbank En ik voel me geen verrader Want we bouwen aan de toekomst, we leven voor elkaar We bouwen aan de toekomst en we houden van elkaar Hier heerst vrede En er is hoop voor iedereen Hier heerst vrede Er is hoop voor iedereen.

De Eerste X Doe Maar Ze lachte, en toen bleef ze voor me staan Ik wachte, maar ze keek me enkel aan Ik stond daar maar en wist mijn god niet wat ze van me wou, en toen zei ze: ik heb zin in jou Ik bloosde, maar nam haar toch mee naar huis En daar trok ze al haar kleren uit Kom maar zei ze zacht, toen ze me ademend zag staan Ik schaamde me voor haar want ik had het nog nooit gedaan Ze fluisterde, wie had dat ooit gedacht Ik zei 'k ben bang dat je teveel verwacht Ik heb haar naar haar fiets gebracht en alles was voorbij Wat heb ik toch gedaan, ik ben haar kwijt, nou heb ik spijt, voor altijd Ellen, ik ben zo verliefd op jou Ik ben zo verliefd op jou Oh ik ben zo verliefd op jou Ik ben zo verliefd op jou.

Show more similar songs Heel zijn leven is een spel.

Alleen met jou. Zoals U wenst mevrouw. Best Of - 3CD. Er is veel meer dat je kunt, er is veel meer dat je weet Is dit echt alles waar jij voor leeft Dutch song about people who are judging other people. Wees zuinig op mn meissie kerst ben ik alleen.

Los álbumes más recientes de André Hazes

Wij houden van Oranje Ali B feat. Samen met Dré. Nummers Albums Compilaties Leden Nederlandse leden 50 laatste reviews.

Nederland Oranjeland.

Diep in mijn hart. Zonder jou. Een keer in m'n leven. Met kerst ben ik alleen versie. But these people are pretty pathetic themselves and not the right persons to judge about others. Leef nu maar je eigen leven. Live concertgebouw.

Paswoord vergeten? André Bedankt! Met kerst ben ik alleen. André Hazes 60 jaar.

Manke Nelis Medley. Morgen ben ik thuis. Of ze wel weet wat dat kost, zo'n grote motor in de schuur Hij zegt ze moet niet zeuren want ze komt toch niets te kort En dat ze beter kan gaan breien voor als ze moeder wordt.

Poei poei.

Ook in categorie:
    16.10.2019 19:11 Selami:
    Deed het echter niet zo goed in de Hollandse hitlijsten!!!

    15.10.2019 02:56 Bertjan:
    Jubileumconcert '94 [DVD]. Deed het echter niet zo goed in de Hollandse hitlijsten!!!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com