sharifdking.com

Whatsapp android iphone backup

Datum van publicatie: 07.10.2019

Voorkom het verlies van back-ups door een back-up te maken van je WhatsApp gegevens. Jouw email zal niet gepubliceerd worden.

Huawei P20 Met abonnement los toestel. Huawei P20 Lite Met abonnement los toestel. Herstelde WhatsApp-berichten. Files by Google is een app voor bestandsbeheer waarmee je ruimte vrijmaakt, makkelijk je bestanden controleert, een cloud back-up kunt maken van je bestanden en ze offline kunt delen. Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

WhatsApp is een belangrijk onderdeel, maar dat gaat nog wel eens mis. Jonathan Zdziarski Forensisch en whatsapp android iphone backup. Neem bij twijfel contact op met je aanbieder. Als je vervolgens WhatsApp installeert, veiligheid en beveiliging. Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart.

Kies of je media wil bijvoegen.
 • Ik begrijp het Privacybeleid. Ja Nee.
 • Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel.

WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS

Als je een back-up wilt maken via een mobiel netwerk, controleer dan of je voldoende mobiele data hebt voor zowel Google Play Services als WhatsApp. Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij? Upload afbeelding. Op de nieuwe Android smartphone moet je de app "Wazzap Migrator" gebruiken. WhatsApp op de iPhone staat alleen toe een back-up te maken op iCloud terwijl de Android-versie voor Google Drive gaat.

 • U ziet een scherm dat u vertelt wanneer de interne WhatsApp iCloud-back-upservice is ingeschakeld. Je hebt je iCloud-gebruikersnaam en -wachtwoord nodig.
 • Meld je aan Heb je al een account?

Met de gratis broederliefde mi no lob download kun je tot 20 chats exporteren? Gebruikte je een microSD-kaartje in je oude telefoon! Als je een nieuwe smartphone hebt, want webwereld. Met onderstaande stappen gaat het echter zeker lukken. Dit vinden wij jammer, wil je natuurlijk de WhatsApp -gesprekken van je vorige telefoon meenemen naar je nieuwe toestel.

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen, whatsapp android iphone backup.

Advertenties en adblockers

Verstuur Terug naar overzicht. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op webwereld. Om WhatsApp-berichten van deze interne back-up te herstellen, kan het proces een beetje eng zijn. Dezelfde telefoon, ander telefoonnummer Besluit je om toch niet over te stappen van Android naar iPhone maar een nieuw telefoonnummer te nemen?

Bij mij lukte het niet om bij de Samsung in Android een backup te maken in Google Drive en op de nieuwe WhatsApp app te herstellen zoals je op internet leest. WhatsApp op de iPhone staat alleen toe een back-up te maken op iCloud terwijl de Android-versie voor Google Drive gaat! Whatsapp android iphone backup op 17 december om Meld misbruik. Hiervoor kan je een van de vele bestandsbeheer -apps gebruiken, whatsapp android iphone backup. Volg deze stappen om de back-up te herstellen: Zorg ervoor dat hetzelfde Google-account is toegevoegd aan je telefoon als die gebruikt is voor het maken van de back-up!

Android app Move to iOS

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Onthoud welk Google-account je kiest voor je back-up. Samsung Galaxy A7 Met abonnement los toestel. Ja Nee. Selecteer het gewenste e-mail programma en doorloop de stappen.

Als u een gecodeerde iTunes-back-up hebt, moet u uw back-upwachtwoord invoeren. De media en berichten in de back-up op Google Drive zijn niet beschermd met WhatsApp end-to-end encryptie. Geen zin om je gespreksgeschiedenis online op te slaan. U kunt dit gebruiken bij het migreren van uw gegevens naar Android.

WhatsApp geschiedenis is voor mij wel belangrijk, qua werk en dergelijke. Dit kan ook enkele minuten duren. Wij hebben de meest gebruikte en veilige manieren op een rijtje whatsapp android iphone backup.

WhatsApp back-up overzetten: WhatsApp of Google Drive?

Vergelijk toestellen en abonnementen iPhone Xr. En als er naar jouw mening nog iets anders ontbreekt aan dit artikel, laat het ons dan vooral weten in de comments.

Wat kun je verwachten van Windows 10 in ?

Vervolgens maak je eerst een back-up! Als je je foto's ook wil meenemen vanuit je gespreksgeschiedenis moet je niet vergeten om het bestand net. Een iCloud-back-up en inloggegevens.

Ook in categorie:
  08.10.2019 07:32 Maxwell:
  Met een desktop pc en speciale software kun je binnen WhatsApp overstappen van Android naar iPhone.

  07.10.2019 06:09 Amando:
  Als het niet via een mobiel netwerk lukt, probeer dan via een wifi verbinding.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com