sharifdking.com

Plattegrond alkmaar centrum parkeren

Datum van publicatie: 09.09.2019

U vindt de automaten op de begane grond in de centrale hal en bij de zij-ingang. Bij de automaten die buiten staan, te weten onder de luifel van de hoofdingang en bij de ingang Metiusgracht, kunt u nog met contant geld betalen. Parkeergarage aan de noordkant van de binnenstad onder stadsschouwburg De Vest.

Hiervoor is het noodzakelijk dat u een kopie van de voor- én achterkant van uw gehandicaptenparkeerkaart GPK persoonlijk bij de receptioniste laat zien. Hoofdingang voor elektrische brom fietsen zijn in deze stalling oplaadpunten beschikbaar. Bij alle locaties van Noordwest Ziekenhuisgroep kunt u parkeren. De gemeente Den Helder handhaaft hier het parkeerbeleid.

Het overzicht hieronder geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Alkmaar. Informatie die ervoor zorgt dat je je vanaf het treinstation zo de binnenstad in loopt en van parkeren in de binnenstad een fluitje van een cent maakt. Met contant geld betalen is niet mogelijk.

Fietsenstalling  Aantal fietsen  Duur  Tarief   Hoofdingang voor elektrische brom fietsen zijn in deze stalling oplaadpunten beschikbaar onbepaald gratis, onbewaakte stalling Parkeren - aanbevolen plaatsen Rondom het ziekenhuis is vrij veel parkeergelegenheid beschikbaar, rapport van 5 oktober Ontwikkeling van de herijking EHS Reeds in 2006 besloten Gedeputeerde Staten actie te ondernemen om het realisatietempo van de EHS te plattegrond alkmaar centrum parkeren, verder en harder met er is licht aan het einde van de tunnel engels fietskleding van Lidl.

Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - - koopavond Vrijdag - Zaterdag - Zondag - Mijn locatie Plekjes Alkmaar. Op en rond het terrein van locatie Alkmaar zijn ruim parkeerplaatsen. U vindt de automaten op de begane grond in de centrale hal en bij de zij-ingang.

Voor overige bezoekers bevelen wij de volgende parkeerplaatsen aan: Aanbevolen  Aantal auto's Parkeerduur  Tarief Singelgarage Kennemersingel   onbepaald  meer informatie over de parkeertarieven van de Gemeente Alkmaar: www.

Goedkoop parkeren op het parkeerterrein bij de Jagerstraat aan de noordzijde van het centrum van Alkmaar. Uitrijtijd Na het betalen van uw kaartje bij de betaalautomaat, heeft u 30 minuten de tijd om uit te rijden van het parkeerterrein. LeukeTip Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids www.

Alle parkeerautomaten zijn uitgerust om te kunnen betalen met uw bankpas. Hiervoor is het noodzakelijk dat u een kopie van de voor- én achterkant van uw gehandicaptenparkeerkaart GPK persoonlijk bij de receptioniste laat zien. Bekijk pagina Informatie Meer informatie.

Zoek de plek op naam, straat of andere zoekwoorden. De deur bij de receptie ingang Metiusgracht sluit om uur. Terrein Aantal auto's Duur Tarief Parkeergarage hoofdingang maximale doorrijhoogte is 1. Met gebruik van een parkeerschijf kunt u hier hoe succesvol investeren in vastgoed plattegrond alkmaar centrum parkeren uur parkeren. Ga met uw afspraken- en parkeerkaart naar de receptie, die dit verder afhandelt?

Alle parkeerautomaten zijn uitgerust om te kunnen betalen met uw bankpas, plattegrond alkmaar centrum parkeren. Een automobilist van een foutief geparkeerde auto wordt daar met een flyer op geattendeerd.

Waardekaarten

Toggle navigation. LeukeTip Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids www. Parkeergarage aan de noordkant van de binnenstad onder stadsschouwburg De Vest.

Het overzicht plattegrond alkmaar centrum parkeren geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Alkmaar. Openbaar vervoer in binnenstad. Lang bezoek Een onderzoek of een behandeling kan even duren. Ontdek hier wat de regio te bieden heeft aan de hand van diverse informatie. Dan geldt voor u een aangepast parkeertarief.

Toeristen informatiepunten in Alkmaar

Parkeergarage aan de noordkant van de binnenstad onder stadsschouwburg De Vest. Terrein Aantal auto's Duur Tarief Parkeergarage hoofdingang maximale doorrijhoogte is 1. Toeristen informatiepunten in Alkmaar. Privacy en cookies Disclaimer Copyright Noordwest Ziekenhuisgroep inloggen.

Openingstijden winkels centrum. Parkeren in en rond centrum, plattegrond alkmaar centrum parkeren. Op en rond het terrein van locatie Alkmaar zijn ruim parkeerplaatsen? Openbaar vervoer in binnenstad.

Parkeergarage Schelphoek Ruime parkeerlocatie die vanaf de snelweg A9 plattegrond alkmaar centrum parkeren te bereiken is. Terrein Aantal auto's Duur Tarief Parkeergarage hoofdingang maximale doorrijhoogte is 1.

Dit treinstation ligt aan de noord-westkant van het centrum. Bezoek TIP voor informatie en tips over attracties, activiteiten en excursies in Alkmaar en omgeving.

Praktische informatie Alkmaar Op deze pagina vind je allerlei handige informatie voor je stedentrip in Alkmaar.

Kom je met de auto naar de Kaasmarkt?

Mindervaliden Voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart is op de begane grond van de parkeergarage Wilhelminalaan een aantal plaatsen gereserveerd. Bezoek TIP voor informatie en tips over attracties, activiteiten en excursies in Alkmaar en omgeving. Parkeergarage aan de noordkant van de binnenstad onder stadsschouwburg De Vest.

Wegenverkeerswet Op het parkeerterrein is de Wegenverkeerswet van toepassing. Bij de hoofdingang zijn 5 parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar. Een juist gebruik van de parkeergelegenheid is er een onderdeel van.

Ook in categorie:
    12.09.2019 02:44 Thymo:
    De parkeerautomaten zijn uitgerust om te kunnen betalen met uw bankpas. Ook kleine souvenirs winkel aanwezig.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com