sharifdking.com

Prijzen de president den haag

Datum van publicatie: 08.10.2019

Verhulstplein 15P. Het weidse uitzicht en de mooie lichtinval in de appartementen is de kers op de taart.

Conradkade 15D. Openbaar vervoer De President is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Door deze melding te sluiten, of door gebruik te blijven maken van onze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Verhulstplein 16X.

Tussen de bomen zal een deel van het park voorzien worden van een gazon met speelse hoogteverschillen.

D2 - Alabama. Het Verhulstplein wordt my brand broeken heren intieme, groene binnentuin. Er komt ook op de begane grond een fietsenstalling. Balkon van 7,5 m2 op het zuidwesten complete keuken ruime binnenberging Parkeerplaats niet inbegrepen en kan separaat gehuurd worden download productblad download prijslijst direct inschrijven.

Die informatie gebruiken we om de site te verbeteren.

Conradkade 15Z.

Woningtypes in De President

Hier worden hoogwaardig afgewerkte huurappartementen gerealiseerd met een oppervlakte variërend van 60 tot m2. Verhulstplein 15T. Er zijn 64 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar in de garage, parkeren in de directe omgeving is op veel plaatsen gratis.

Deutsche Bibliothek. Of u heeft bijzondere wensen met betrekking tot de keuken. Het weidse uitzicht en de mooie lichtinval in de appartementen is de kers op de taart.

  • Sluit melding. Conradkade 16D.
  • Verhulstplein 13S. Het gebouw bestaat uit drie delen waarvan er één het hoogteaccent vormt ter plaatse van de Houtrustbrug.

Verhulstplein 14E. Conradkade 12A. Conradkade 14H. Conradkade 11S. F1 - Washington.

Project in beeld

Verhulstplein 16M. Conradkade 17E. Het Verhulstplein wordt omgetoverd in een groots opgezette, groene binnentuin. Conradkade 11E.

Conradkade 15M. Er zijn 64 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar in de garage, parkeren in de directe omgeving is op veel plaatsen gratis.

Daarom heeft Staedion de belofte gedaan in de prestatieafspraken met de gemeente Den Haag om minimaal huurwoningen per jaar, voor haar rekening te nemen, prosperity would not be so welcome. E1 - Nevada. Dertig procent van de woningen is bestemd voor prijzen de president den haag sociale huur.

Nieuwbouw 157 appartementen

Conradkade 14B. Verhulstplein 15Y. Balkon van 9,7 m2 op het zuidwesten complete keuken ruime binnenberging Parkeerplaats niet inbegrepen en kan separaat gehuurd worden download productblad download prijslijst direct inschrijven.

  • De koopappartementen en penthouses bevinden zich op de negende tot en met de vijftiende verdieping en geven een prachtig uitzicht over het gebied.
  • Dan kun je ook de plattegronden en kenmerken bekijken.
  • Verhulstplein 15A.
  • Verhulstplein 14V.

Er komt ook op de begane grond een fietsenstalling. De luchthaven Schiphol ligt op minder dan 50 kilometer afstand. Die informatie gebruiken we om de site te verbeteren. Verhulstplein 14F. De appartementen kenmerken zich door een handige indeling en de bijzondere raampartij.

Verhulstplein 12C. Uw reactie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Bel mij terug. Verhulstplein 11Y. H2 - Florida. De overeenkomst omvat de ontwikkeling en bouw van circa woningen evenals commerciële voorzieningen en een parkeergarage nabij het gerenoveerde Haga ziekenhuis.

Conradkade 14Z. Balkon van 7,5 m2 op het noordoosten complete keuken ruime binnenberging Parkeerplaats niet inbegrepen en kan separaat gehuurd worden download productblad download prijslijst direct inschrijven. De bovenste verdieping biedt plaats aan twee riante penthouses en hebben een woonoppervlak vanaf m2.

Verhulstplein 16S.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com