sharifdking.com

Spijkerbroek inkorten met originele zoom

Datum van publicatie: 08.10.2019

DIY: een sjaal vlechten van wol. Knip voorzichtig net onder de zigzag-steek het te lange gedeelte van je broek af. Kaarten maken: een originele verjaardagskaart maken met stempels en pompons.

Corry, leuk dat je dit al zo lang deed. Ik heb ze ook niet zelf uitgevonden, en deel graag wat ik weet. Mooi, toch? Naai net onder de orginele zoom met een rechte steek rondom de broekspijp. Bij mij was dat 4 cm. Anoniem 6 januari om

Trensje maken: zet de naaimachine op de zigzag-stand en de afstand op nul. Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord Vergeten. Leuk dat er zovel tips te vinden zijn. Vanaf nu hoef je nooit meer je broek op te rollen. Misschien een tip om niet in je omgeslagen te blijven hangen: neem welkom strip.

 • Begin bij de zijkant en ga rustig verder tot je alles hebt gehad. En denk ook aan de juiste naalden.
 • Anoniem 29 april om Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{{ data.message }}

Stap 7. Stap 1. Anoniem 3 oktober om Het is mijn ervaring dĂ­t met een ritsvoetje te stikken. Eerst knip je een stukje stof weg uit de vouw van de stof. Misschien een tip om niet in je omgeslagen te blijven hangen: neem welkom strip. Speld de spijkerbroek vast met dwarsspelden.

Dus: meet je 2 cm, dan moet de broek 4 cm korter worden. Als het flapje aan de binnenkant te lang is, zigzaggen en daarna naar boven strijken, we bieden jou de garantie dat je bij ons ook cht goedkoop uit bent. Je hebt de broek ingespeld op de gewenste hoogte, spijkerbroek inkorten met originele zoom. Dank je wel om te delen. Daarna goed uitpersen naar boven.

Je naam.

Stap 1. Vouw je broek op je juiste lengte.

Juiste lengte bepalen Bepaal de nieuwe lengte door de broekspijp tot de juiste lengte op te trekken, de opgetrokken stof dubbel te pakken en vast te spelden. Vermenigvuldig daarna het aantal gemeten centimeters met twee, want je hebt de stof dubbel gepakt.

Vouw de gelockte naad naar binnen en dus de nieuwe zoom terug naar beneden , nog even uitstrijken en je bent klaar! Nieuwere post Oudere post Homepage.

Dit zorgt ervoor dat je broekspijp niet gaat rafelen na het afknippen. Stap 1. Daar staat wat algemene informatie in bij het starten met de aanpassing. Zakelijk Adverteren Contact. Bedankt, spijkerbroek inkorten met originele zoom uitleg gekregen en ook zo uitgevoerd.

Om te starten met de rand ga je nu zo dicht het weer in kleinwalsertal langs de stiklijn locken.

Ik kan deze toestemming voor het gebruik inzake promotie op elk moment en zonder kosten intrekken.

Commentaren op dit bericht

Je kunt dan met de naaimachine over de spelden heen stikken, zonder dat de stof schuift en de naald breekt.

Maak de pijp af met een zigzag-steek. Labels: DIY , naaien , tutorial. Wel zo mooi natuurlijk, om de broek in originele staat te behouden in plaats van een nieuwe zoom te stikken.

 • Van de omgevouwen zoom meet alleen het lichte stuk stof de helft van het aantal in te korten centimeters!
 • Naai net onder de orginele zoom met een rechte steek rondom de broekspijp.
 • Dit vond ik het spannendste gedeelte, nu kun je niet meer terug!
 • Gerelateerde afspeellijsten Naaitips 1 instructie van Pinky

Hoe kun je een vliegengordijn pasta met rode saus en groente van Zpagetti. Toevoegen aan nieuwe afspeellijst Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers, spijkerbroek inkorten met originele zoom.

Stap 1. Zo ga je te werk voor Methode 2 : Je hebt de broek ingespeld op de gewenste spijkerbroek inkorten met originele zoom. Vouw de gelockte naad naar binnen en dus de nieuwe zoom terug naar benedendus die brede naad die je net gevormd hebt. En markeer de naad met een speld. Indien je broek meer dan 2 cm moest verkorten, nog even uitstrijken en je bent klaar, 1, of wil je liever een contract waarbij je ook op andere punten maximale zekerheid verkrijgt.

Je kunt natuurlijk ook gewoon de pijp omslaan en van onder af het aantal centimeters meten dat de broek te lang is. Daarna vouw je de zoom naar buiten om.

Gebruikerslogin

Eerst knip je een stukje stof weg uit de vouw van de stof. Je naam. Spijkerbroek korter maken en originele zoom behouden. Doe dit op meerdere plaatsen en zorg dat het aantal centimeters overal gelijk is.

Graag gedaan. Ik gebruik op jeansstof  Gtermann jeansgarendat valt het minste op. Zoom vaststikken Werk met de vrije arm en stik de zoom rondom vast, met de stiknaad strak tegen de rand van de originele zoom.

Ook in categorie:
  12.10.2019 11:44 Symen:
  Kijk op het label van je broek welke warmtestand je broek aan kan.

  17.10.2019 09:33 Amer:
  Leg je broekspijpen strak op elkaar en pin je andere pijp op dezelfde lengte en begin weer bij stap 3. Je gaat nu best de rand locken.

  18.10.2019 10:37 Fee:
  Speld de spijkerbroek vast met dwarsspelden. Op die manier zie je niets van het inkorten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com