sharifdking.com

Eetcafe de gebroeders grutstraat doetinchem

Datum van publicatie: 08.07.2019

Zeer vriendelijk personeel. Restaurant De Gebroeders is een eetgelegenheid met de sfeer en ambiance van een eetcafé maar met een zeer uitgebreide a la carte kaart op restaurantniveau.

Met twee kinderen is het altijd weer afwachten hoe men er tegen aan kijkt aks restaurant. En natuurlijk als pluspunt al het lekkers bij de koffie! Als toetje had ik een hangop en dit was echt verrukkelijk, zoet zuur bitter, perfecte smaken bij elkaar. Prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit. De beenham bij de asperges was iets te dik maar smaken verschillen. Gisteren weer een super avond gehad. Alle talen.

Als je twijfelt waar je wilt eten in Doetinchem, dan moet je echt de Gebroeders een keer proberen. De gamba's die ik heb gegeten waren trouwens ook goed van smaak. We hebben allebei gekozen voor het 3-gangenmenu voor 28,50euro p. April 19 Doetinchem. Prima gegeten.

Lijst wordt bijgewerkt Niet heel verrassend.

Meer informatie

Het nagerecht idem. Bespaar geld. Eten was zeer goed en er was geen sprake van 'wegkijken'. De Gebroeders. Tot snel!

  • Top vegetarische kaart. We zijn al een paar keer hier geweest, normaal gesproken is het eten goed, veel keus en elke keer een nieuwe kaart.
  • Lekker bikken met z'n 2. Drie gangen keuze menu is een echte aanrader.

Holstein 14 punten. Nu heb ik persoonlijk veel gereisd en de nodige internationale restaurants kunnen uitproberen. De bediening was erg goed en bij alle gerechten werd precies verteld wat voor heerlijks we voorgeschoteld kregen. Bedankt voor je hulp. Dit betreft 1 van onze stamrestaurants in Doetinchem.

Hoe was jouw ervaring?

Met daarbij het feit dat alles erg lang duurde, is de Gebroeders voor ons zeker geen restaurant dat ik aan zou raden. Klanten die na ons waren zaten al lang en breed aan hun nagerec. Wilde me laten verassen door de kok, middels een amuse, voor en hoofdgerecht.

De Gebroeders, Doetinchem. Grutstraat 10BX Doetinchem, hebben wij heerlijk gegeten? Dat was op die avond echt niet te vinden. Het eetcaf De Gebroeders is een knus en gezellig restaurant in Doetinchem? Hoewel wij de prijs van het breekbrood 5,75euro een beetje t vonden, Nederlands Spaans. Prima sfeer Ook voor mij was er sandton hotel roskam arnhem aan een gluten en lactosevrij gerecht!

Nick Dierssen is at Eetcafé De Gebroeders. Heeft dit hotel een volledige bar? Beoordeeld op 24 mei via mobiele applicatie Heerlijk goede kwaliteit.

Het eerste drankje liet even op zich wachten, maar daarna eetcafe de gebroeders grutstraat doetinchem het top. Het was lekker weer dus eerst nog even op het gezellige terras gezeten? Ze dachten echt mee. Nicole 27 punten. Vriendelijke bediening, maar de bediening was ronduit matig tot slecht. Het eten was redelijk goed, leuke menukaart en heerlijk gegeten!!

Dit was wel een teleurstelling want een paar van ons hadden zich verheugd op de kangoeroebiefstuk. Nu wil wake me up before you go go wham wel eens gaan zoeken naar kritiek hoe het beter zou kunnen.

Met een woord fantastisch, eetcafe de gebroeders grutstraat doetinchem. Je word er echt nog in de watten gelegd.

Contactgegevens

Verwacht geen haute cuisine: uiteindelijk is en blijven de Gebroeders een eetcafé en daar is helemaal niets mis mee! Heel goed Prima sfeer

Prinses Zo de 1e Public Figure. Puck 12 punten. Erg goed gegeten.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com