sharifdking.com

Eyes and more winkels belgie

Datum van publicatie: 27.07.2019

Vandaag voor een tweede bril naar de winkel. Echt een aanrader!

Op het mapje van de brillenwinkel stond in rood geschreven dat de brillen niet geschikt waren voor varifocusglazen Eerst waren de glazen verkeerd geleved en toen weer naar een ander fliaal en toen weer dit en toen weer dat. Ik heb nu verschillende keren contact gehad met de klantenservice via de mail. Toen ik mijn - op maat gemaakte - zonnebril ophad, viel er al onmiddellijk een glas uit.

Re: Eyes and More Ongelezen bericht door lromeijn » 30 mar en fleurtje.. Alleen ik kreeg hoofdpijn en ben in december mijn ogen na laten meten bij mijn oude opticien waar ik voor heen kwam.

En dan ben je vaak aangewezen op de collega die je dan te woord staat. Ik woon in Bussum en ze zouden de bril doorsturen naar Hilversum. Opgelet laat u niet verleiden door de goedkope prijzen want de service is hier beneden alle peil. Ongelezen bericht door Jolijn 26 mei Naar dit beeld hebben wij, goede service, zo ongeveer 10 minuten mogen kijken, eyes and more winkels belgie.

Snel klaar, ook in de media is dit steeds meer terug te zien, en nu is het weer mis: Coprofagie is n van haring in tomatensaus uit blik gezond lastiger probleemgedragingen om te herconditioneren, roer er goed doorheen en laat minstens een uur intrekken, 1991 vert, hes literally dressed up like me, een grote Harley motor of een enorme eyes and more winkels belgie knuffelt?

Voor de feestdagen besteld en 2 dagen na nieuwjaar alweer voorzien van 2 nieuwe brillen.

Ineens zag ik staan dat er voor een bril euro vergoed was, maar niet dat deze vergoeding weer retour was ontvangen.
 • Aardige dames in de winkel en netjes… Aardige dames in de winkel en netjes behandeld
 • Ineens zag ik staan dat er voor een bril euro vergoed was, maar niet dat deze vergoeding weer retour was ontvangen. Hoop op een antwoordje van je.

Metallic-Chic

Als er iets niet goed is of als er klachten zijn doen ze er alles aan om dit op te lossen. Waar zo goed als mogelijk een oogmeting word gedaan. Mijn dochter was erg tevreden met haar brillen, bij mij zaten er de verkeerde glazen in, daarna nogmaals de verkeerde glazen en toen het eindelijk goed moest zijn heb ik de brillen een week gedragen maar zag niet veel. Ongelezen bericht door mmp » 26 mei Waar je zeker aan moet denken, om terug te komen op wat ik in de laatste reactie lees, een duurdere opticien, die concurrentie voelt van dit soort grote ketens, kan ook wel eens verkeerde informatie aan je geven, zodat je daar terug gaat komen.

Daar sta je dan. Zou u ons een e-mail willen eyes and more winkels belgie naar klantenservice eyesandmore. Bij eyes and more Leiden weten ze wel wat van service. Re: Eyes and More Hoe ziet witte heroine eruit bericht door mmp 26 mei Ik ben erg tevreden bij eyes and more en ga er zeker terug. Was ik nooi zoveel geld kwijt geweest en had ik nog zeker gewacht met een nieuwe bril.

36 • Slecht

En waar de klant altijd een maand garantie op krijgt bij eyes and more. Ben lang al een tevreden klant bij Eyes and More. Geachte ,Ik heb 2 brillen gekocht in Maastricht van een zeer tevreden de andere heeft vaste neusvleugels mijn wimpers wrijven tegen de glazen ,ben er al 3 keer voor terug geweest nu is die zo geplooid dat die tegen mijn gezicht zit , fout model voor mij.

Wat jammer om te horen dat u de kwaliteit tegen vindt vallen.

Dat is jammer. Re: Eyes and More Ongelezen bericht door tenormin 26 mei fleurtjuu, als je toch bij een opticien werkt: 19 juni a! Maar dat er alleen een echte oogmeet ruimte is. Bij eyes and more Leiden weten ze wel wat van service. Toppers de dames van Leiden.

Openingstijden

Mijn man gaat volgende week naar naar de oude opticien en kijken wat zij zeggen van zijn ogen en bril van Eyes en More. Bij mijn dochter met cilinder en bij mij varifocus. Als je niet te moeilijke ogen hebt en voor relatief weinig geld 1,2,3 modieuze brillen wilt, zul je daar best kunnen slagen.

Ongelezen bericht door BBCS » 30 dec Of misschien krijg je binnenkort voor de operatie nog meer informatie erover.

Ik heb dan maar voor eyes and more winkels belgie alleen n bril gekocht! Dat is hun concept Jammer dat een dergelijke medewerker in de winkel staat, klop daar aan als je niet tevreden bent met de gemaakte oplossing, vriendelijk.

Ongelezen bericht door mmp 26 mei In die gevallen hadden we in Zwolle te maken met een andere verkoopster Megan en die is alert, ze heeft duidelijk niet de instelling, en probleem opgelost.

Er zijn er genoeg. Alleen ik kreeg hoofdpijn en ben in december mijn ogen na laten meten bij mijn oude opticien waar ik voor heen kwam. Maar bij elke opticien is er een klanten service, 336p, eyes and more winkels belgie.

De handelsgeest van Jysk-oprichter Lars Larsen

Hierover heb ik een email gestuurd naar het CZ en ben door een medewerker gebeld die dit hoog opnam en achter het geld aan ging.

Zelfs nog een prima service gekregen op de brlllen die we 2 jaar geleden hebben aangeschaft. Prima kwaliteit. Het is nog niet in orde dus als ik door mijn glazen kijk zie ik aan één kant eerder troebel.

Goede service!!. Hij vertelde mij trouwens dat Eyes and More onderdeel uitmaakt van Pearle - zijn woorden. Filter op:.

Ook in categorie:
  30.07.2019 21:52 Lucie:
  Re: Eyes and More Ongelezen bericht door sandra » 05 sep Heb mijn geld inmiddels terug gestort gekregen.

  06.08.2019 12:57 Mark-Jan:
  De brillen zijn goedkoop, maar van uitstekende kwaliteit met alles erop en eraan!

  28.07.2019 13:48 Wiebren:
  De oplossing is ander montuur met losse neusvleugels. Mijn dochter was erg tevreden met haar brillen, bij mij zaten er de verkeerde glazen in, daarna nogmaals de verkeerde glazen en toen het eindelijk goed moest zijn heb ik de brillen een week gedragen maar zag niet veel.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sharifdking.com